jebele Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Oyun'a kaynak paketi yüklüyorum anormal görüntüler oluyor. Mesela resimdeki gibi elim uzakta duruyor veya elime aldığım eşyalar kılıç, balta, kazma gibi eşyalar bu şekil oluyor. (Bedrock) Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).png 2,4 MB · Görüntüleme: 26
Oyun'a kaynak paketi yüklüyorum anormal görüntüler oluyor. Mesela resimdeki gibi elim uzakta duruyor veya elime aldığım eşyalar kılıç, balta, kazma gibi eşyalar bu şekil oluyor. (Bedrock)
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2025 #2 Kullandığınız pack PvP packi olabilir mi? Diğer packlerdede sorun aynı mı?
jebele Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 SymesLORD dedi: Kullandığınız pack PvP packi olabilir mi? Diğer packlerdede sorun aynı mı? Genişletmek için tıkla... PvP pack nasıl oluyor tam bilmiyorum, fakat sorun başka Packlerde'de var. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (5).png 3,8 MB · Görüntüleme: 17
SymesLORD dedi: Kullandığınız pack PvP packi olabilir mi? Diğer packlerdede sorun aynı mı? Genişletmek için tıkla... PvP pack nasıl oluyor tam bilmiyorum, fakat sorun başka Packlerde'de var.