Çözüldü Minecraft'ta modlar hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Forge sürümüm 1.18.2 iki mod tam olarak yine 1.18.2 sürümünde ama error veriyor. Bir de zamanında indirdiğim diğer tüm modları da o dosyadan çıkardım belki birbirleriyle çakışıyorlardır diye. Hatta 2 mod arasından tek tek deneme yaptım belki sadece 2 tanesi çakışıyordur diye sonuç yine aynı. Bunun çözümü normalde aynı Forge sürümünde mod yüklemek ama ben bunu zaten biliyorum her zaman da öyle yapıyorum. Acaba başka çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forge sürümüm 1.18.2 iki mod tam olarak yine 1.18.2 sürümünde ama error veriyor. Bir de zamanında indirdiğim diğer tüm modları da o dosyadan çıkardım belki birbirleriyle çakışıyorlardır diye. Hatta 2 mod arasından tek tek deneme yaptım belki sadece 2 tanesi çakışıyordur diye sonuç yine aynı. Bunun çözümü normalde aynı Forge sürümünde mod yüklemek ama ben bunu zaten biliyorum her zaman da öyle yapıyorum. Acaba başka çözümü var mı?
Hatayı ve mods klasörünü paylaşabilir misin?

Hatayı ve mods klasörünü paylaşabilir misin?
Hocam mods klasöründe bir sorun yok. Yani varsa da 1.18.2 Forge sürümünü imkan varsa güncellemem de gerekebiliyormuş. Ama yine de atayım. Bu arada bu mods klasörünün içinde bahsettiğim error veren modlar şuanda yok. Bu klasörünün içinde olan modlarda ilk resimdeki error hatasını vermiyor

Dosya Ekleri

• Base Profile Screenshot 2024.08.08 - 00.13.29.07.png
    Base Profile Screenshot 2024.08.08 - 00.13.29.07.png
    396,7 KB · Görüntüleme: 84
  • Desktop Screenshot 2024.08.08 - 01.27.07.02.png
    Desktop Screenshot 2024.08.08 - 01.27.07.02.png
    303,1 KB · Görüntüleme: 67
Hocam mods klasöründe bir sorun yok. Yani varsa da 1.18.2 Forge sürümünü imkan varsa güncellemem de gerekebiliyormuş. Ama yine de atayım. Bu arada bu mods klasörünün içinde bahsettiğim error veren modlar şuanda yok. Bu klasörünün içinde olan modlarda ilk resimdeki error hatasını vermiyor
Ctm ve selene kurar mısın?

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı