A alperen_sng Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Şimdi ben arkadaşımla MC server açtık. ona güçlerim var diye göstermek istiyorum. yardım gerek nasıl kendime özel güç eklerim?
Şimdi ben arkadaşımla MC server açtık. ona güçlerim var diye göstermek istiyorum. yardım gerek nasıl kendime özel güç eklerim?
OuzhanT Hectopat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 alperen_sng dedi: Şimdi ben arkadaşımla MC server açtık. Ona güçlerim var diye göstermek istiyorum. Yardım gerek nasıl kendime özel güç eklerim? Genişletmek için tıkla... Yetki mi demek istediniz hocam?
alperen_sng dedi: Şimdi ben arkadaşımla MC server açtık. Ona güçlerim var diye göstermek istiyorum. Yardım gerek nasıl kendime özel güç eklerim? Genişletmek için tıkla... Yetki mi demek istediniz hocam?
A alperen_sng Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 Yetki değil böyle tuşlarla özellik olması gibi Örnek:f ye bastığımda yıldırım çarptırmam gibi