Cenker1
Hectopat
Daha fazla
Hocalarım bir adet üçlü mızrağım var. Buna güç basarsam atışındaki hasarı etkileri mi? Ayrıca bir adette yayım var ama nedense onarım basamıyorum. Yayın görselini aşağıya bırakıyorum.
Hocam bu arada siz hangisini önerirsiniz? Sonsuzluk mu, onarım mı?Artmaz, muhtemelen güç basılmıyor bile. Ayrıca bir yayda aynı anda onarım ve sonsuzluk olamaz. İkisinden birini tercih edeceksin.
Onarım. Envanterinde hiç ok olmadan da atış yapabilsen sonsuzluk derdim de, bu kadar iyi bir yay yapabiliyorsan 1 stack ok bulman çok zor olmaz.Sağolun.
Hocam bu arada siz hangisini önerirsiniz? Sonsuzluk mu, onarım mı?
Evin dibindeki köy okçu köylülerle dolu hepsi max ve 1 zümrüte 16 ok veriyorlar. Peki diğer büyüleri silmeden onarım ekleyebilir miyim sonsuzluk yerine?Onarım. Envanterinde hiç ok olmadan da atış yapabilsen sonsuzluk derdim de, bu kadar iyi bir yay yapabiliyorsan 1 stack ok bulman çok zor olmaz.
Maalesef.Evin dibindeki köy okçu köylülerle dolu hepsi max ve 1 zümrüte 16 ok veriyorlar. Peki diğer büyüleri silmeden onarım ekleyebilir miyim sonsuzluk yerine?
Tamam hocam alev ve güç veren köylüm olucaktı sanırım sağolun.Maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.