"Mini Etekli Öğretmen" Başlığıyla Paylaşılan Öğretmenin Görüntüleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

  • Konuyu başlatan 199908
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 174
  • Görüntüleme 14B
Paylaşılan kaynağı hiç sevmem. One diyormuş 😒 Paylaşılan Twitter yorumları ise bazısı saçmalık dolu. Orta Doğu'lu ilan etmeler falan, abaza demeler. Karşı cinse duyar kasan, sözde çağdaş profili vermek isteyen sahtekarlardır benim gözümde.

Böyle bir manzarayı ben öğrencilik hayatımda 2 kere yaşadım. Özel kursa gelen İngilizce öğretmenimiz, ve sonra başka bir yine bir kendi okulumuzdaki İngilizce öğretmenimiz vardı. Özelde eğitim veren hocamız bize temel içgüdü sahnesi yaratmıştı hiç unutmam. Dersteki tüm öğrencilerin o gün dikkati dağılmıştı. Orta öğretimdeki öğretmenimizin ise ders sonu peşinde öğrenciler gezerdi. Jartiyerli geldiğini bilirdim. Dersini kimse dinlemiyor ya da birçoğu haylazlık yapıyordu. Kısaca diyeceğim o ki giyi mi ve duruşu yüzünden pek verim veremiyordu. Üstelik genç ve yeni öğretmendi. 1 sene sonra başka okula geçti. Erkek varlıkların içgüdülerini inkar eden tek tür insandır, sen türlü türlü giyin. İçgüdü duvarlarını parçala dur, sonra Orta Doğu'lu ilan et. Hadi oradan.
 
Bu zihniyetle pek ileriye gidemezsiniz. Ben bikini falan demedim ama böyle her abuk subuk şeyden duyar kasılacaksa işimiz fena.
Zihniyetle alakası yok. Kılık kıyafet kanunu diye bir şey var. Nasıl öğretmenler küpeli dövmeli veya sakallı gelemiyorsa kadınlarda giyinemez
 
Ne yani giyemez mi?

Giyemez. Kadına anlaşmalı bir maaş bağlanıyorsa ve orası bir eğitim kurumu ise giyemez. Kurallara uymak zorunda. İstemezse istifa eder kimse onu orada zorla tutmuyor. Kendi özel hayatında ne yaparsa yapsın karışamayız. Alt üstü mini etek diyoruz görende zorla başörtüsü giydirdiler sanır. Çocukların dikkati dersten çok o kadının kıyafetinde. Sadece erkekler değil kızlarda öyle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun yapacağı sözde "öğretmenlik" nebatinin yaptığı ekonomi bakanlığıyla yarışır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı