"Mini Etekli Öğretmen" Başlığıyla Paylaşılan Öğretmenin Görüntüleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

  • Konuyu başlatan 199908
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 174
  • Görüntüleme 14B
Bakın beyefendi sizin dediğiniz şey Anayasaya yani her kurumun ve bireyin uyması gereken yasalara uymamanın normal olduğunu belirtmektir. Bunu Anayasa Mahkemesine taşıyıp bu benim kişisel haklarımı ihlal ediyor diyip yasanın iptal edilmesini sağlamadığınız süreçte Bu kurala uyulması gerekmektedir. Uymayan olabilir, Bilinen kurumlar uymayıp performansa dayalı olmasına bakabilir ama suç işlediği anlamına gelmez. Özel kurumların isimlerini ve uymayan çalışanların isimlerini verin ben gerekli mercilere şikayet vereyim Ortada Anayasal bir suç var. Hukuki olarak cevap veriyorum size kopyala yapıştır yapmıyorum. Daha fazla da muhabbet edemeyeceğim çünkü Anayasaya uymamayı normalleştirmiş birisisiniz. Ortada elektronik eşya almıyoruz şuan evet fakat Eğitimde kurum uymazsa Elektronik eşya satan kurumda uymayabilir. Buna birşey diyemeyiz sizin dediğinize göre. Nasıl iade almak zorunda kalıyorsa Anayasaya göre özel eğitim kurumlarında da uyulmalıdır.
İstediğiniz uzunlukta yazın.

Özel kurumların işleyişine yine özel kurum karar verir. Devlet kurumlarında katı şekilde uygulanan kurallar ilgili kurum tarafından ele alınarak çalışanla birlikte koordine şekilde uygulanır. Bu açıdan özel sektörde çalışan kişi devlet kurumlarında geçerli olan kıyafet yönetmeliği dışında giyinebilir. Bunun inisiyatifini de özel kurum alır.

Sabaha kadar yazın. İş hayatı standart kurallar üzerinden yürümez.
 
Sakallı cübbeli de olmaz , Mini etekli dekolteli de olmaz neden olmaz da misal

Unisex olur ? aslında çok basit : Mini etekli dekolteli giyinerek Sakallı cübbeliler yanlış biz cesur ve medeniyiz mesajı

Sakallı cübbeli de biz sakallı cübbeliyiz mini etekli dekolteliler yanlış ve medeniyetsiz.

Yani aslında olay çok basit Sosyal kimliklenmek kabilecilik ve iç grupçuluk bu sayede karşıtı kimlikle kendi eylemsel ve davranışsal bozukluklularını normalleştirirler .

Bu Tribalizm yani kabilecilikten kurtulduğumuz da bazı şeyleri çok rahat idrak edeceğiz ama işte yaşadığımız toplum çok ilkel.

Çok düşündüm mü cevabı ? Komik 😉

Bence normal değil.
 
İki tane kadından yola çıkarak ilginç bir noktaya parmak basmak istiyorum .

1 numaralı kadın sosyal kimlikle iç grupçuluk yaparak diyor ki ; Cesurluk ve modernlik adı altında bakın böyle yapıyorlar bunlar kötü ; Gelenek / bu taraf iyi .

2 numaralı kadın da sosyal kimlikle iç grupçuluk yaparak diyor ki ; Ben cesur giyiniyorum bedenime güveniyorum modernim bu benim kimliğim bunu da kabul edeceksiniz bu şekilde öğretmenlik de yaparım istediğimi yaparım .

Bunların ikisi de kadın ve ikisi de haksız ve dahası davranışsal ve eylemsel bozukluklar sergiliyorlar .

Fark ettiyseniz iki kadında süslü giyinmeye çalışıyor , çünkü bir erkeği değil tüm erkekleri etkilemek için yani bir kadın sizin için ya da başkası için birileri için süslenmez bir kadın bütün erkeklere çekici görünmek için bunu yapar . Kadınlar da zaten bu yumurtalık olayından dolayı nasıl adet görüyor da erkeklerin testisler neden şişiyorsa aynı şekil kadınlar da bu dönemde tüm erkeklere çekici görünmek için pekiştireç babında süslenerek dürtülerini ve güdülerini baskılamaya sinir iletici maddelerin salınımda normalleşme için pekiştireç babında buna koşullanıyorlar gerek klasik gerek edimsel .

Bu süreçte kadın da erkekte fark etmiyor eğer bunlar yeterince olgunlaşmamışlarsa daha doğrusu meleke ehliyet açısından yeterli bir düzeye gelmediyse işi iyicene abartıyorlar ve bu artık çok daha açık ve hatları belli edici şekilde hatta ötesi çıplak da olmaya başlıyor .

Özellikle grup içi etkileşim de artık hele de folklorik öğeler de işe girince ; rekabet bile oluyor ve bu rekabet kadınlar arasında çok daha fazla bakın toplumsal hayatın akışı içerisinde hep aynı şekilde görürsünüz .

Bu rekabet bir süre sonra ; kültürel olarak da beslendiğinde ; hele baskıcı kabileci tribal toplumlarda bu çok daha sert olur , kadın dişiliğini kullanarak sürekli çevresini manipüle etmeye çalışır ve sürekli çevresini şekillendirmeye dişiliğiyle yönlendirmeye başlar .

Eğer kadın da erkek de olgunlaşmışsa ; melekeleri tamsa ehliyeti varsa ; onları zaten Unisex olarak görürsünüz , gündelik hayatın akışı içerisinde kadın da erkek de çıkıntılık yapmaz eylemsel bozukluklar davranışsal bozukluklar sergilemez .

Önemli not : Bir taraf bir tarafı gösterip bizim ki doğru onların ki yanlış der buna grupçuluk denir ve Tribalizm doğru bir şey değildir , Bu sosyal kimliklenmeyle alakalıdır , zaten STK'LAR da gruplar da toplum mühendisliği yapmak istediğin de ilk olarak bu sosyal kimliğe ve kabileciliğe başvurur .

Yani Cesurum modernim diyen de ilkel yani primitif , Ahlak bekçisiyim diyen de primitif ilkel

Asıl modernlik zoolojik düzeyden kopmuş medeni bir birey olmaktır bu kadar basit yani.

1675472397093.png


Yav yabancıları da görüyoruz onlar bile bu kadar yapmıyor.

Çok düşünmemi gerektirecek bir soru değildi.
 
Şahsen derste böyle bir şey giyilmesini doğru bulmuyorum onun dışında dışarıda ne giyerse giysin.
Not: Özel bir kursta ders veriyormuş en azından ama gene de tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Cinsellik doğal, ders zihinsel bir faaliyet bu doğrultuda bende doğru bulmuyorum. cinsellik sergileyip ders anlatmak ciddi çelişki bana göre.
 
Bence bu karşı çıkanlara tepki olarak genç öğretmenler (mini) etek giyme boykotu yapsın!
 
Her şey irade de bitiyor hocanın orasını düşünsene kadar dersi düşünseler şuan öğretmen ve doktor sıkıntısı çekmeyiz.
O zaman komple çıplak gelsin sonuçta her şey irade.

Herhangi bir öğrenci, ister kız ister erkek olsun derste oraya odaklanır illa ki. Git mini eteğini başka yerde giy, burada giyme. Ayrıca onu giyme sebebin ne? Öğrencilere kendi vücudunu sergileyip ego ve cinselliğini mi tatmin etmeye çalışıyorsun?
 

Geri
Yukarı