Mini klima önerisi

1card1

Hectopat
Makaleler
1
Hangisini almalıyım?

Son düzenleme:
İlla alacak olsam puanı yüksek olanı tercih ederdim fakat ikisinin de puanı bence düşük. Almamanız daha iyi olur gibi görünüyor.

Hangisini almalıyım?

Dostum bir taktik gördüm ne kadar iş yapar bilmiyorum ama anlatayım. Adam USB vantilatör alıyor bir de bir su şişesini su ile doldurup buzluğa atıyor. Elde ettiği buzu vantilatörün önüne koyuyor ve klima etkisi yarattığını söylüyor ne kadar doğru bilmem ama bunlara o parayı vereceğime onu denerdim.

Dostum bir taktik gördüm ne kadar iş yapar bilmiyorum ama anlatayım. Adam USB vantilatör alıyor bir de bir su şişesini su ile doldurup buzluğa atıyor. Elde ettiği buzu vantilatörün önüne koyuyor ve klima etkisi yarattığını söylüyor ne kadar doğru bilmem ama bunlara o parayı vereceğime onu denerdim.
İşe yarıyor. Aynısını yapmadım ama içi buzlu su olan bir şişenin kapağından üflediğimde yüzüme doğru soğuk hava geliyordu.

Dostum bir taktik gördüm ne kadar iş yapar bilmiyorum ama anlatayım. Adam USB vantilatör alıyor bir de bir su şişesini su ile doldurup buzluğa atıyor. Elde ettiği buzu vantilatörün önüne koyuyor ve klima etkisi yarattığını söylüyor ne kadar doğru bilmem ama bunlara o parayı vereceğime onu denerdim
Masa vantilatörüm var, yüzüme vuruyor direkt ve artık kemiklerim sızlıyor, başım ağrıyor. Soğuk hava üfleyen bir şey istiyorum.

Yorumlara baktıgım kadarıyla çoğu kişi övmüş, begenmeyenler ise ancak masanızın dibinde kullanacaksanız alın, onun dışında bir işe yaramıyor demiş. Almalı mıyım sizce?
@ex0jmp @halookkk @KaanYalazer @xClaush

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı