Mini - Midi - Slim Ryzen kasa toplama

Eklediğim sistem çok iyi. Eğer 500GB SSD yetiyorsa hiç düşünmeyin. HB'ye göz atın parçaları daha uyguna alabilirsiniz elbette.

Kasa büyük hocam. Şuan aslında büyük kasam var. Ancak küçültüp masama koymak için mini kasalardan istiyorum. Evet HB den alabilmek için acil yazdım

Arkadaş ufak bir sistem istediği için Mini ITX önerdim fakat şu anda ince kasa isediğini söylüyor. Bu durumda APU kullanmak gerekebilir.

İnce kasa bulamazsam dediğiniz sistem uygun görünüyor.

@Pantheon hocam bir şey itiraf edeyim. Aslında bütçeyi 5.000 olarak düşünmüştüm. Genel sitelerden 6.000 çıkar ama ben HB vb indirimlerle 5 e düşürürüm diye planlamıştım. Ancak emeğinize sağlık en uygun neredeyse tespit etmişsiniz

ancak hepsi farklı yerlerde olmasının dezavantajı taksit olayı HB hariç tüm sitelerde vade farkı biniyor.Şunu anladım ki en azından pahalı parçaları tek sitede indirimli yakalamak lazım. Yoksa vade farkıyla indirimin bir espirisi kalmıyor.
Tekrar teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…