Mini - Midi - Slim Ryzen kasa toplama

cybim

Decapat
Ufak boyutlu Ryzen işlemcili PC ihtiyacım var. Nadir oyun oynadığım için ekran kartı olarak GTX 1050 TI düşünüyorum.

Kasa küçük olmalı. Eğer gündelik internet gezinmelerinde fazla fan sesi oluşturmayacak olursa Slim yani Tower kasalar tercihimdir.

Bugün indirimlerden yararlanmak için acil yazdım.

Bütçe 4000-6000 arası.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
V1.jpg

Fazla oyun oynanmayacaksa, internette dolanmak için HDD'ye gerek yok bence. O yüzden 500GB SSD ekledim hem sessiz de olur. Böyle olabilir monitör dahil değilse.
@Spotter Biraz araştırırsan orada B450 ITX anakartlar da mevcut. Onlardan tavsiye ver bence.

Pardon yazmayı unutmuşum. Monitörüm var. Sadece kasa ihtiyacım var hocam.
Eklediğim sistem çok iyi. Eğer 500GB SSD yetiyorsa hiç düşünmeyin. HB'ye göz atın parçaları daha uyguna alabilirsiniz elbette.

Eki Görüntüle 345921
Fazla oyun oynanmayacaksa, internette dolanmak için HDD'ye gerek yok bence. O yüzden 500GB SSD ekledim hem sessiz de olur. Böyle olabilir monitör dahil değilse.
@Spotter Biraz araştırırsan orada B450 ITX anakartlar da mevcut. Onlardan tavsiye ver bence.
Arkadaş ufak bir sistem istediği için Mini ITX önerdim fakat şu anda ince kasa isediğini söylüyor. Bu durumda APU kullanmak gerekebilir.

Arkadaş ufak bir sistem istediği için Mini ITX önerdim fakat şu anda ince kasa isediğini söylüyor. Bu durumda APU kullanmak gerekebilir.
Aslında bu fiyata çok güzel dizilir. Ancak ayrı sitelerden olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı