Minimum bütçeyle oyun bilgisayarı önerisi

Bazen denk geliyorum 700-800 liraya İ5 3570 li anakart ve RAM satıyorlar. Aslında G4560'da alabilirsiniz ama onun da fiyatı son zamanlarda çok yükseldi.
Pentium hiçbir şekilde tercih etmiyorum. İ5 3570 için araştırma yapacağım. Teşekkürler.

Belki şu linkler dikkatinizi çekebilir.
Linko1
Linko2
Linko3
Linko5
Linko6
Hocam bu sistemlerin hepsi GTX 750Ti - 760 - 760Ti ekran kartları için uyumlu güzel linkler bir bakış atabilirsiniz. İşlemciler açısından bir probleminiz olmasın rahat besleyebilecek işlemciler olarak arattım. Bir bakın bu şekilde sahibinden üzerinde hazır sistemler mevcut siz de bakabilirsiniz
Saygılarımla...
Hocam ikinci el sistem olur sorun yok. Oyun ve yayın için kullanacağım sistemi. Yardımınız için teşekkür ederim. İkinci el bilgisayar malzemeleri bulabileceğim bir site/yer var mı?
Bir de burada yayın demişsiniz hocam, eğer yayın yaptığınız bilgisayarı aynı anda oyun için kullanacaksanız bu verdiğim linklerde işe yarar olan yok desem yeridir, çok kalitesiz bir yayın olur, verimli bir sistem olmaz. Size önerim AMD ryzen serisi bir işlemci, kaliteli bol GB RAM ve en azından GTX 900 serisi ekran kartı, mesela şöyle bir şey:
AMD Ryzen 5 1600
16gb ddr4 2333+MHz RAM
AM4 anakart A320 olabilir
GTX 960 / 970 veya RX 560 / 570
biraz da depolama

Son düzenleme:
Ram = 220 TL
İşlemci = 475
Anakart = 200 TL
Güç Kaynağı = 250 TL
Ekran Kartı = 680 TL
HDD ( sıfır ) = 270 TL
+
--------------------------------------------------------------------
2095 TL
Bu ürünlere benzer ürünler alırken pazarlık yapın pazarlık yaptığınız son rakam üzerinden GET ilan açtırtın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…