Minimum bütçeyle oyun bilgisayarı önerisi

Draq

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba! Şu aralar bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. GTA V orta ayarlarda oynatması yeterli. Böyle bir bilgisayar için kaç TL bütçe gerekli? Gerekli donanımları ve markalarını mısınız?

"Dediğim gibi minimum bütçe olacak"

Herkese iyi bayramlar ve iyi günler...

Herkese merhaba! Şu aralar bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. GTA V orta ayarlarda oynatması yeterli. Böyle bir bilgisayar için kaç TL bütçe gerekli? Gerekli donanımları ve markalarını mısınız?

Hocam ikinci el durumu farketmez ise en fazla 1500 lira bütçe ile hoş bir sistem toplamak mümkündür. Ama derseniz ki sıfır ürünler olsun, o vakit 3000-3500₺ arası bir meblağı göze kestirmek gerekir. GTA V i orta grafikte +60 FPS olarak oynatacak bir sistem gtx700 serisi ve üzeri derim size, 600 serilerinde para ve vakit kaybetmeyin boş yere. Sizden ricam ikinci el parça olur mu ve sistemi nasıl kullanacağınızı biraz da olsa ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz sorularına cevap vermeniz olacaktır 🙂
Saygılarımla...

Hocam ikinci el durumu farketmez ise en fazla 1500 lira bütçe ile hoş bir sistem toplamak mümkündür. Ama derseniz ki sıfır ürünler olsun, o vakit 3000-3500₺ arası bir meblağı göze kestirmek gerekir. GTA V i orta grafikte +60 FPS olarak oynatacak bir sistem gtx700 serisi ve üzeri derim size, 600 serilerinde para ve vakit kaybetmeyin boş yere. Sizden ricam ikinci el parça olur mu ve sistemi nasıl kullanacağınızı biraz da olsa ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz sorularına cevap vermeniz olacaktır [emoji846]
Saygılarımla...
Hocam ikinci el sistem olur sorun yok. Oyun ve yayın için kullanacağım sistemi. Yardımınız için teşekkür ederim. İkinci el bilgisayar malzemeleri bulabileceğim bir site/yer var mı?

Yazımda eksiklik yapmışım özür dilerim

*Gerekli donanımları ve markalarını sıralar mısınız?

Yalnız o fiyat aralığında alacağınız bilgisayar ister istemez önümüzdeki 1-2 sene içerisinde illa ki upgrade gerektirecektir. Bulacağınız sistemler büyük ihtimalle ddr3 ramli, am3 işlemci soketli anakartlar ve 4-5 yıl öncesinin ekran kartlarını barındıracaktır ki dediğim gibi ilerleyen dönemlerde yapacağınız bir yükseltme için anakart, ram, işlemci, ekran kartını değiştirmeniz gerekecek ve bunun sıfırdan bilgisayar toplamaktan hiçbir farkı yok.

1500-2000 liraya 2. elden gayet güzel sistem toplanabilir. Ekran kartı olarak, OEM RX 460 düşünebilirsin. Onu bulamazsan Biostar RX 560 modeli var, n11'de 550 lira civarı idi sanırım.
Ben olsam işlemci anakart RAM üçlüsünü toptan 2. El alırdım. Bunları sıfır almaya kalksanız en az 1200-1300 falan tutar.

1500-2000 liraya 2. elden gayet güzel sistem toplanabilir. Ekran kartı olarak, OEM RX 460 düşünebilirsin. Onu bulamazsan Biostar RX 560 modeli var, n11'de 550 lira civarı idi sanırım.
Ben olsam işlemci anakart RAM üçlüsünü toptan 2. El alırdım. Bunları sıfır almaya kalksanız en az 1200-1300 falan tutar.
Peki ne önerirsiniz anakart ve işlemci olarak?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı