Minimum ve önerilen sistem gereksinimleri ne demek?

Merhaba. Oyunların sistem gereksinimlerinde yazan önerilen ve minimum değerler hangi ayarlarda ve kaç FPS oyunu açabilmemizi sağlıyor?

Merhaba. Oyunların sistem gereksinimlerinde yazan önerilen ve minimum değerler hangi ayarlarda ve kaç FPS oyunu açabilmemizi sağlıyor?

Adı üzerinde zaten bir akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için gereken minimum ve önerilen sistem bileşenleri. Benim bildiğim 60 FPS üzerinden alınıyor bu tür sistem gereksinimleri. Yanlışım var ise düzeltin.
Minimum; 720p 30 FPS.
Önerilen; 1080p orta ayarlar 60 FPS.

Yaklaşmışım ucundan

Minimum gereksinim dediği en düşük ayarlarda 30 FPS sabit almanız için gerekli olan bileşenlerdir genelde bazen 20FPS bile olabilir bu önerilen sistem ise oyunu rahatça oynatabilecek bilgisiyarınızı yormadan oynayabileceğiniz oyunlardır sabit 60FPS alıyordum eski bilgisayarımda önerilen sistem gereksinimlerinde genelde CS LoL vb.

Minimum sistem gereksinimleri altında iseniz oyunu oynayamazsınız. Önerilen sistem gereksinimleri adı üstünde önerilen.

Son düzenleme:
Minimum sistem gereksinimleri altında iseniz oyunu oynayamazsınız. Önerilen sistem gereksinimleri adı üstünde önerilen.
Hocam peki minimum karşılayıp önerilen karşılamazsa oyunu oynatır ama yüksek ayarlarda oynatmaz anlamına mı geliyo,yani yine de akıcı oyun olur mu?

Hocam peki minimum karşılayıp önerilen karşılamazsa oyunu oynatır ama yüksek ayarlarda oynatmaz anlamına mı geliyo,yani yine de akıcı oyun olur mu?
Evet önerilenleri karşılamasa da olur. Sizin sistem ve indirmek istediğiniz oyun nedir?

Evet önerilenleri karşılamasa da olur. Sizin sistem ve indirmek istediğiniz oyun nedir?
Yok genel olarak sordum,çoğu oyunda minimum karşılıyor ama önerilen gereksinimler baya bi yüksek olduğu için ekran kartı ve ram karşılamıyor.Oyunları akıcı oynar mıyım diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…