Mining konuları açılmasın!

Sadece yeni kartlar değilki. RX 570 4 GB'yi 890 TL'ye aldım 3K ya satan var. 550, 560 en dandik kartlara bile artık zam geldi. İnsanlar para kazanırken başkalarının haklarınıda yiyiyor, onlar her kuruş kazanışında o Allah'ın belası BTC artıyor. Ve zaten böyle iğrenç bir ekonomide üstüne fiyatlar daha çok artınca durum çekilmez oluyor. Artık ekran kartsız mining makineleri çıktı madem illa yapacaklar onları alsınlar. Amacı o zaten biz ondan aldık en azından başkasının hayalleriyle oynamadık.

Bak parayı karıştırmicaksın işte genel konuşuyorum.

Ağlandığınız konu fiyatların 2-3 kat üste çıkması değil mi parayı karıştırmayacaksak neyi savunuyorsunuz?

Biraz empati yaparsan aslında bu kadar konuşman bile gerekmezdi. Böyle düşünürsek sende eğlence uğruna adamın kazanacağı geliri engelliyorsun. Bunun dışında adam ekran kartı ile yaparak daha çok kar edebilecekken neden daha pahalıya makine alsın? Bunun dışında BTC'ye Allah'ın belası demende bayağı komik.

Dostum akşam akşam hiç güleceğim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…