Mining virüsü olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Selam benim bilgisayarımda bir uygulama var çalışırken sadece 29-31 arası CPU kullanıyor yükselme ya da alçalma yok kapatınca kapanıyor CPU kullanımı miner var mıdır nasıl anlarım?

Kaspersky'den tam tarama yapabilirsin ya da Görev Yöneticisi'ni kontrol edin

Selam benim bilgisayarımda bir uygulama var çalışırken sadece 29-31 arası CPU kullanıyor yükselme ya da alçalma yok kapatınca kapanıyor CPU kullanımı miner var mıdır nasıl anlarım?
Tarama yaparak. MalwareBytes veya Kaspersky öneririm.

O uygulama mı CPU kullanıyor yoksa o değil de başka görünmeyen bi uygulama mı? Eğer uygulama kullanmıyorsa Malwarebytes ile tarama yap.

O uygulama mı CPU kullanıyor yoksa o değil de başka görünmeyen bir uygulama mı? Eğer uygulama kullanmıyorsa Malwarebytes ile tarama yap.

O uygulama yapıyor ESET antivirüs ve Norton 360 var bilgisayarımda koruma olarak.

Nasıl bir uygulama, uygulamanın adı ne, özelliklere girince neler yazıyor ?

Nasıl bir uygulama, uygulamanın adı ne, özelliklere girince neler yazıyor ?
bir oyun uygulaması fazla kişi oynamadığı için bildiğini pek sanmıyorum

Kaspersky'den tam tarama yapabilirsin ya da Görev Yöneticisi'ni kontrol edin
bilgisiyarımda norton 360 ve eset antivirüs var bunlar yeterli mi ?

Tam tarama yaparsanız yeterli olur. Ayrıca hangi uygulama CPU kullanıyor?
Uygulama olarak bir oyun fazla oyuncusu yok bileceğini pek sanmıyorum ama 29-31 arası kullanıyor düşmüyor yükselmiyor sadece oyunun serverlarına girince oluyor

Oyun açıkken %29-31 kullanım gayet normal. Virüs olduğunu sanmıyorum ama içinizin rahat olması açısından tarama yapın. Yine de anormal bir durum yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…