Çözüldü Mining'de kullanılmış RX 570 görüntü veriyor ama sürücü kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mustafa08

Kilopat
Elimde miningde kullanılmış Sapphire Nitro+ RX 570 8 GB ekran kartı var. Sistemime taktığımda görüntü alıyorum lakin driver kuramıyorum. Zannedersem miningde kullanmak için BIOS'u değiştiriliyormuş. Bu kartı nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elimde miningde kullanılmış Sapphire Nitro+ RX 570 8 GB ekran kartı var. Sistemime taktığımda görüntü alıyorum lakin driver kuramıyorum. Zannedersem miningde kullanmak için BIOS'u değiştiriliyormuş. Bu kartı nasıl kullanabilirim?

Modlu BIOS da sıkıntı çıkar, aygıt yöneticisinde de kod 43 hatası veriyordur.

Kartın üzerinde BIOS Switch olması lazım, arka plakada yazar, sistemi kapatıp diğer moda alıp deneyin, o tarafın BIOS'u orijinaldir.

Kartın üzerinde BIOS Switch olması lazım, arka plakada yazar, sistemi kapatıp diğer moda alıp deneyin, o tarafın BIOS'u orijinaldir.

Çözüm

Valla çok teşekkür ederim hocam. Demek bütün bir günlük uğraşın çözümü bir tane switch miş :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı