Minoxil sakal serumu kullanılmalı mı?

RiverLuci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 18 yaşımı bitirmek üzereyim. Sakalım var ama seyrek, boşluk olan kısımlarda var. Minoxil forte 5 adlı ilacı gördüm. Hiç sakalı olmayanlarda sakal çıkarmış çok iyi bir ilaç ama yan etkileri vs. varmış. Sizce kullanmalı mıyım? Biraz sakal konusunda sabırsız biriyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 25 yaşımdan sonra sakallarım çıkmaya başladı halen zaman ilerledikçe sakallarım artıyor. Bir daha çıkmaz gibi düşünme ve ilaç kullanma.

Saç ekim gruplarında görüyorum, saç ekim merkezleri veriyor hastalarına. Bazıları kullanırken memnun, bazıları da şiddetle önermiyor. İmkan varsa doktor kontrolünde kullanmak lazım daha çok gençsin sağlığından olmak istemezsin sakal uğruna. En kötü sakal ektirirsin ileride onun da çok başarılı operasyonları var.

Hocam, kesin olmamakla birlikte babanda sakal varsa, seyreklik yoksa geçte olsa çıkar. Ama babanda sakal olup bazı yerlerinde seyreklik varsa 23-24 yaşlarında kullanmanı tavsiye ederim. Şu anda 2 haftanın sonunda bazı yerlerde tüylerin sertleştiğini hissediyorum. Tabii daha erken 6 ayda etkisini tam göstermeye başlar. Yan etkileri yüzümün çene ve yanak bölgelerinde döküntüler oluştu. Onun dışında pek bir yan etkisini görmedim.

Dostum 25 yaşımdan sonra sakallarım çıkmaya başladı halen zaman ilerledikçe sakallarım artıyor. Bir daha çıkmaz gibi düşünme ve ilaç kullanma.

Kanka çıkması için herhangi bir şey yaptın mı? Sürekli jilet vurmak vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…