Minyatür Motor Parçaları Nereden Bulunabilir?

ykula

Kilopat
Katılım
12 Haziran 2016
Mesajlar
1.561
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1523905101
Selam Sosyal! Car Mechanic Simulator diye bir oyun var, bilirsiniz, o oyunda gerçekten en sevdiğim kısımdır motor toplamak. İnternette biraz araştırma yaptığımda insanların harika minyatür motorlar inşa ettiklerini gördüm. Ve gerçekten bayıldım. Toplama aşaması sıkıntı değil, gerçek motorların toplama aşamalarını defalarca izledim. Bu işi seven insanlara da önerimdir Hagerty kanalı. Defalarca izlediğim çeşitli videolardan ve CMS oyunundan montaj işinin nasıl yapıldığını biliyorum. Kolay gibi gözüküyor, çok da zor gözükmüyor 4 silindir bir motor toplamak. Kısacası, ben bu işi yapacağım. Ama önümde bir engel var, parçalar.

İzlediğim miniature engine videolarının hepsinde CNC makineleriyle parçaları kendileri yapıyorlar. Krank mili, motor bloğu, pistonlar vs. hepsini kendileri yapıyorlar. Ama gelgelelim bırakın CNC ile bunları yapmayı hayatımda CNC makinesi görmüşlüğüm yok benim :D Sanayiye gidip bir sorayım desen insanlar dalga geçiyorum falan zanneder, başından savar herhalde. Zaten sanayide öyle tanıdığım falan da yok yani :D İnternetten alayım desen yok. Abi kimse mi uğraşmıyor şu işle, yok ya. Parası neyse vereceğim, sadece parçaları sağlasın yeter. Ama yok arkadaş yok. Sonuç olarak sizden fikir almak istediğim yer de işte burası. Var mı bildiğiniz böyle parça satan bir yer?

Son olarak aşağıya şu videoyu bırakıyorum ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı