Ya bu çocuk neyse uyarı yemiyelim.. Önce ki ziyaretlerinde de böyle yaptım. Annesine söyledi "anne teyzeye sorsana abi bilgisayarını garantiye göndermiş mi diye" falan dedi annemde zorla bırak oynasın çocuk dedi.
Ya bu çocuk neyse uyarı yemiyelim.. Önce ki ziyaretlerinde de böyle yaptım. Annesine söyledi "anne teyzeye sorsana abi bilgisayarını garantiye göndermiş mi diye" falan dedi annemde zorla bırak oynasın çocuk dedi.
Kaspersky tam tarama aç. Virüs var oynayamazsın de. İnatla gelmeye çalışırsa bir PC parçasını sök açmayı çalışınca açılmayacak virüsten bozuldu dersin.
Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi fare ile klavyenin usbsini çıkartıp kandırabilirsin, ya da bilgisayarın wallpaper'ine korkunç kadınların resimlerinden koy.
Dilerseniz korona döneminde misafirliğe geldikleri için polise şikayet edelim. Hem size hem de gelenlere ceza keserler ama tahminimce aileniz daha da misafir kabul etmez böylelikle bütün misafir çocuklarından kurtulmuş olursunuz(!)
Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi fare ile klavyenin usbsini çıkartıp kandırabilirsin, ya da bilgisayarın wallpaper'ine korkunç kadınların resimlerinden koy.