Misafir Çocuğundan PC Nasıl Korunur?

Ya bu çocuk neyse uyarı yemiyelim.. Önce ki ziyaretlerinde de böyle yaptım. Annesine söyledi "anne teyzeye sorsana abi bilgisayarını garantiye göndermiş mi diye" falan dedi annemde zorla bırak oynasın çocuk dedi.
İşte bu yüzden ağır modda Kaspersky veya HDTUNE aç. Virüs varmış de, onlar gidene kadar test bitmez.

Ya bu çocuk neyse uyarı yemiyelim.. Önce ki ziyaretlerinde de böyle yaptım. Annesine söyledi "anne teyzeye sorsana abi bilgisayarını garantiye göndermiş mi diye" falan dedi annemde zorla bırak oynasın çocuk dedi.
Aslında annen ile önceden konuşup bu yalanı ikiniz ona inandırarak yutturabilirsiniz. Annen ile işbirliği yap bence önceden.

Ama çocuk çok üzülür ya zaten oynamak isterse düşük seviyede oyun oynama ister Roblox, mc vb..
Çocuğa sert bak ciddi konuş korkar zarar getirmez.

Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi fare ile klavyenin usbsini çıkartıp kandırabilirsin, ya da bilgisayarın wallpaper'ine korkunç kadınların resimlerinden koy.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı