Miss Fortune Range'i Çok Fazla

Promisses

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2010
Mesajlar
275
Makaleler
1
Yer
Veni Vidi Vici
Arkadaşlar bu Miss Fortune Range uzaklığı çok fazla. Diğer Range Hero'lar onun yanında bayağı pasif kalıyor bana göre. Sizce nasıl ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MF'ye karşı agresif oynamak tehlikeli. Range'i normalde sorun olmuyor ama verdiği hasar çok güçlü. Lane'de tutunmak için defansif Item, Teleport, Masteries, Rune falan lazım. En iyi çözüm Ban'lamak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tristana, Twisted Fate gibi şampiyonlara çerez oluyor o ama.
Katılamayacağım. Hele Tristana'nin hiç şansı yok MF'i Lane'den atmak konusunda. Tristana agresif olursa E yer, defansif ise Q. Yapabileceği tek şey Turret altında Last Hit. TF ise, tamamen haşat olur. Hem Range'i daha az, hem Damage'i, hem de hızı.

Tabi Late Game'de Tristana ezer. Ama Early kötüyse, Late'de de sorun yaşarsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün canlı kanıt vardı, keşke video çekseydim.

Early game kötüydü. Midde toparladım. Late'de kill 1. oldum. Zaten sonlara doğru Fortune'la Lux yanyanaydı. 2'ye bir çekiçek kadar rahat kesiyordum kendilerini. Bu efsane de yalan oldu.

Twisted Fate'i çok küçümsüyorsun. Stack Skill'ini unutmayalım, oraya numara 1 yazalım. Altın kart 1-2 saniye başı Fortune'nun Stun yediğini düşünelim. Fate'imin Rune'leri %30 AS ile başlıyor. Yani Fortune'dan kat ve kat daha seri. Ve AP değil, Pure DPS oynuyorum. Sonuç olarak ne kadar OP da olsa, Fortune, Gangplank'ın çakması olmakla beraber korsanların yüz karasıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Heal almayan MF', Tristana ya da Morgana çerez ediyor. Tecrübeyle sabittir. Kastıramazsın adamı, bir etkisi de kalmaz. Ha çok iyi oynayanlar da çıkmıştır ama bir yere kadar. Başlangıçta sadece ağır gelebilecek bir karakter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onur'a tamamen katılıyorum. OP karakteri oyuncu iyi oynasa da oynamasa da gidebileceği yer kısıtlıdır. Çoğu OP karakter, zor oynanan şampiyonlara (Pro ise oynayan) yenilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı