T Talha1352 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Telefonumda şu an EU ROM yüklü. 12.5.7 sürümünü 12.5.4'e çekmek istiyorum hiçbir şey silinmeden. Fotograftaki güncelleme paketi seçin kısmından geçebilir miyim?
Telefonumda şu an EU ROM yüklü. 12.5.7 sürümünü 12.5.4'e çekmek istiyorum hiçbir şey silinmeden. Fotograftaki güncelleme paketi seçin kısmından geçebilir miyim?
AppImage Decapat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 261 Çözümler 5 16 Haziran 2022 #2 Hayır. Düşürme yapamazsınız. Fastboot rom yüklemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS T Talha1352 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 AppImage dedi: Hayır. Düşürme yapamazsınız. Fastboot ROM yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu ROM'da ısınma sorunu var da önceki sürüme dönsem düzelir mi acaba diye. Artı 0 Eksi
AppImage dedi: Hayır. Düşürme yapamazsınız. Fastboot ROM yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu ROM'da ısınma sorunu var da önceki sürüme dönsem düzelir mi acaba diye.
AppImage Decapat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 261 Çözümler 5 16 Haziran 2022 #4 Talha1352 dedi: Sağ olun hocam bu ROM'da ısınma sorunu var da önceki sürüme dönsem düzelir mi acaba diye. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama önceki sürüme dönmek, sorununuzu çözebilir. Daha güncel bir sürüm varsa, o sürüme yükseltmeyi de deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Talha1352 dedi: Sağ olun hocam bu ROM'da ısınma sorunu var da önceki sürüme dönsem düzelir mi acaba diye. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama önceki sürüme dönmek, sorununuzu çözebilir. Daha güncel bir sürüm varsa, o sürüme yükseltmeyi de deneyebilirsiniz.