arika Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:21 #1 Daha önce parçalarıma mix mastering ben yapıyordum. YouTube'dan video çok az izledim, kulağa hoş geliyorsa kaydediyordum ama artık daha iyi yapmak istiyorum. Sizce bir rehber mi almalıyım yoksa video mu izlemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:27
Daha önce parçalarıma mix mastering ben yapıyordum. YouTube'dan video çok az izledim, kulağa hoş geliyorsa kaydediyordum ama artık daha iyi yapmak istiyorum. Sizce bir rehber mi almalıyım yoksa video mu izlemeliyim?
Gamer_2572 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #2 İlk başta videolardan öğrenebilirsiniz, temel açıdan öğretebilir videolar.
arika Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #3 Gamer_2572 dedi: İlk başta videolardan öğrenebilirsiniz, te. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı?
Gamer_2572 dedi: İlk başta videolardan öğrenebilirsiniz, te. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı?
Gamer_2572 Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #4 Şöyle 2 video buldum iyi gözüküyolar ,işinize yarayabilirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle 2 video buldum iyi gözüküyolar ,işinize yarayabilirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
arika Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:58 #5 Gamer_2572 dedi: Şöyle 2 video buldum iyi gözüküyolar, işinize yarayabilirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mix icin var mı FL Studio olması yararıma olur teşekkürler.
Gamer_2572 dedi: Şöyle 2 video buldum iyi gözüküyolar, işinize yarayabilirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mix icin var mı FL Studio olması yararıma olur teşekkürler.