Miyop gözler düzelir mi?

Bende sizin gibiydim hocam maalesef düzelmiyor yukarıda hocamın dediği gibi daha çok ilerledi çizdirmeyi düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum pek sağlıklı bulamıyorum.
Hocam ben çok araştırdım. İlk gunler yanma ve ağrı oluyormuş sonradan geçiyormuş ve kalıcı düzelir yormuş.

Hocam ben çok araştırdım. İlk gunler yanma ve ağrı oluyormuş sonradan geçiyormuş ve kalıcı düzelir yormuş.

Evet öyleymiş hocam bir ömürde gözlük kullanmak gerçekten zor keşke zamanında o kadar PC bakmasaydık

Ozaman fotokopisini çıkartıp devlet hastanesinde göz doktoruna sunacağım
Evet, mümkünse retinoskopi cihazıyla/otorefraktometre cihazıyla yapılacak olan ölçümleme işlemini 2 kez gerçekleştirin. İlgili personel ölçümleme konusunda hata yapabiliyor, tecrübeyle sabit. Daha sonra mesajımda belirttiğim 9 maddelik çıktıyı uzmana sunarsınız.

Son düzenleme:
Hocam 2 yıldır gözlük kullanan birisi olarak sadece yavaşlar geçmesi iyileşmesi yok.(lazer operasyonu dışında.) Gözlük ya da lens kullanmanız gerekecektir muhtemelen.

Peki gözümü çizdirsem sağlıkta fark ederlermi komutanlar. Eğer fark ederlerse üni okuyup askerde asteğmen olmak istersemdemi sıkıntı olur biliyorsanız.
Bir kaç ay öncesinden çizdir, bildiğim kadarıyla sorun olmuyor.

no touch lazer tedavisi ile düzeltirsin başka şekilde çizdirme sağlıkta doktor farkederse elenirsin@TheWylde

Arkadaşlar cizdirme riskliymiş bayağı kalıcı etkileri olabiliyormuş bende miyopum 16 yaşındayım her günüm çok kötü oldu artık siz nasıl mücadele ediyorsunuz.

Bende sizin gibiydim hocam maalesef düzelmiyor yukarıda hocamın dediği gibi daha çok ilerledi çizdirmeyi düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum pek sağlıklı bulamıyorum
Hocam ben lens kullanıyorum gayet memnunum. Deneyebilirsiniz fakat 18’imde çizdireceğim. Pilotluk istiyorum

Göz konusunda Master yapmış biri olarak sadece sağ gözüm 4.75 miyop 1.25 astigmat + göz tembelliği + %60 görme kaybı ile söyleyebilirim ki 1.75'ten sonra daha da düzelebileceğini sanmıyorum bazı kişilerde gerileme görülüyor fakat tek çözümün çizdirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…