Miyop zorunlu askerlikte engel mi?

Bedelli askerlik yaptım badim düz tabanlıydı muayene sırasında kendisine istersen muaf olabilirsin diye teklif edilmiş ama parayı verdiği için mecbur gelmek zorunda kaldı.
anladım çok ayakta durunca özellikle sabit durunca felaket ağrı yapıyor baş parmak çıkıntısı falan da var

Reis düz taban için ne diyorsun peki bende de göz problemi var uzağı göremiyorum.

Ayağı aşırı derecede düz taban olan biri vardı. Ben sınır karakolunda usta askerliğimi yaptım. O kişi ile acemi ve usta birliğinde aynı yerdeydik. Adam terlik ile askerlik yaptı. 100 metre yürüyüp 20 dakika dinleniyordu. Yani diyeceğim şu ki çürüğü kolay kolay vermiyorlar.

çürük alma derdinde değilim de zor iş vermeseler bari gidince
benim ayağım doğuştan eğriymiş ameliyatla alçıda kalmış bacaklarımda o yüzden biraz ince kaldı

Anladım çok ayakta durunca özellikle sabit durunca felaket ağrı yapıyor baş parmak çıkıntısı falan da var.

Hahahaha hocam sizde de yok yok vallahi arkadaşımda aynı şekilde eğitimlerde özellikle çok ağrı yapıyordu ayakları uzun süre yürüdüğümüz oluyordu bu sebeble kendisi spor ayakkabı ile gezdi hep sadece yemin töreninde bot giydi o kadar

Çürük alma derdinde değilim de zor iş vermeseler bari gidince.

Biz sınır karakolunda olduğumuz için santralci yaptılar. Komutanına bağlı. O kişiye komutanı eziyet ediyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum.
Çürük alma derdinde değilim de zor iş vermeseler bari gidince.

Benim ayağım doğuştan eğriymiş ameliyatla alçıda kalmış bacaklarımda o yüzden biraz ince kaldı.

O kadarını tam bilmiyorum. Muayene esnasında söylersen yardımcı olurlar.

Biz sınır karakolunda olduğumuz için santralci yaptılar. Komutanına bağlı. O kişiye komutanı eziyet ediyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum.
neden ?
daha çok şey var söylemediğim

Komutanın karakteriyle alakalı. Askerlikte böyle oluyor maalesef.
güçleri garibanlara yetiyor bazı heriflerin bakalım iyi şansım askerlikte tutacak mı şu ana kadar hep iyi orta insanlara denk geldim

Güçleri garibanlara yetiyor bazı heriflerin bakalım iyi şansım askerlikte tutacak mı şu ana kadar hep iyi orta insanlara denk geldim.

Şunu unutmayın askeriyede mantık yok. Rüzgarlı havada ağaçtan yere yaprak düşse bile onu toplatıyorlar. Topluyorsun tekrar düşüyor ve yine topluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…