neqetria
Kilopat
- Makaleler
- 2
Böyle yapıp save seçeneğine bastım ama modları değiştirince gelmiyor, başka bir şey yapmam mı lazım? @Kiznaiver @Hyuuga Neji
Hocam biraz yoğundum fotoğraf falan da atamadım kusuruma bakmayın. Bende de olmadı bilmiyorum nedenini.Böyle yapıp save seçeneğine bastım ama modları değiştirince gelmiyor, başka bir şey yapmam mı lazım? @Kiznaiver @Hyuuga Neji
Eki Görüntüle 1724746
@Kiznaiver hocam belki biliyordur ama görmedi sanırım.Hocam biraz yoğundum fotoğraf falan da atamadım kusuruma bakmayın. Bende de olmadı bilmiyorum nedenini.
Bende de olmuyor tekrar denedim şimdi. Önceden rastgele bir şey yapmıştım denemek için. Bilgisayarı kapayıp açtığımda tekrar bulamamıştım, merak edip baktığımda da yoktu. Benim için önemli bir şey olmadığından takılmadım.@Kiznaiver hocam belki biliyordur ama görmedi sanırım.
Düzgün bir yazılımı olsa on numara klavye aslında.Bende de olmuyor tekrar denedim şimdi. Önceden rastgele bir şey yapmıştım denemek için. Bilgisayarı kapayıp açtığımda tekrar bulamamıştım, merak edip baktığımda da yoktu. Benim için önemli bir şey olmadığından takılmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.