Kilitli karakterlere para vermeden açabiliyor muyum ve Türkçe yama var mi?
Maalesef para vermeden açamazsın MK11 de frost karakterini MK11'in hikayesini oynayarak açabilirsin ama.
Türkçe yama yok galiba.
Ben yeni aldim hikayeyi internet izlemiştim oynadimda ilk olarak ben ps yaz indiriminden aldim çoğu oyunu mk1dahil 1000tlye hikayesi ve görüntüsü muq ama İngilizcem iyi olmasına rağmen kaçırdığım diyolaglar oldu onun disinda hikaye biraz kısa hikayeyi yeni bitirdim suanda 8 seviye felanim çok karakter dersleri felan çalışıyorum online girdim tokatadilarSence alınır mı? Türkçe yama da yokmus.
Ben yeni aldim hikayeyi internet izlemiştim oynadimda ilk olarak ben PS yaz indiriminden aldim çoğu oyunu MK1dahil 1000TL'ye hikayesi ve görüntüsü mükemmel ama İngilizcem iyi olmasına rağmen kaçırdığım diyolaglar oldu onun disinda hikaye biraz kısa hikayeyi yeni bitirdim şu anda 8 seviye falanim çok karakter dersleri falan çalışıyorum Online girdim tokatadilarbayağı zaman ayirman lazim hareketler için onun disinda oyunu çok sadelestirmisler çok sade ve yorucu değil görüntü kalitesi ve karakterler çok iyi zaten yeni misafir karakterlere gelecek ama benim aralarından istediğim birkaç tane paralı karakter var tekli de alabilirsin yani sonuç olarak şu anda PS 1900 TL 1900'e alınmaz ama 1000 ya da 1100MAX yindirimi bekle bende öyle yaptım bu yaz indirimi zaten çok büyüktü bayağı düşürdüler yine yaparlar emin ol: 3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.