MKK'den mesaj geldi

Mkk hesabın borsa hesabı açtığın an açılır, yani sicil numaran vs. vardı aslında, hesaplarını kapattıysan ileride bir ödeme çıkmaz karşına.

Mkk hesabın borsa hesabı açtığın an açılır, yani sicil numaran vs. vardı aslında, hesaplarını kapattıysan ileride bir ödeme çıkmaz karşına.
Kapatmadıysan https://www.mkk.com.tr/sites/default/files/2023-01/MKK-Ucret-Tarifesi-Turkce-16-01-2023.pdf

Hocam bana da sn.(soy isim yazıyor)15/08/23 tarihinde yatirim hesabiniz acildigindan MKK sicil no. Olusturulmustur. Bilgi alip sifre olusturmak icin cagri merkezimizi arayiniz 4440655 MKK B002.

Şimdi ben aramalı mıyım yoksa istediğim kadar midasa para yatırıp istediğimi alabilir miyim yani bu şifreyi oluşturmak zorunlumu bir de benim garanti banka hesabim var oradan midasa para yatırıp çekersem banka hesabımdan bir ücret kesermi.

Aramana gerek yok. Havale/eft ücreti ödersin. Midas sanırım MKK ücretlerini karşılıyormuş. Para çekerse de midas üzerinden çeker. Banka hesaplarına karışmaz.

Yatırım hesabını şubeye gidip demi kapattın

Bende üye olduğumda gelmişti o mesaj ücret falan kesilmedi. Nasıl kapatılacağını bilmiyorum. 1 sene olacak bir sorun olmadı bana.
Akbank mobilde yatırım hesabını kapat yazısı hayla var varmi

Son düzenleme:
Hocam merhabalar,bende bugün Midas hesabımı kapattım ve MKK hesabımı kapatmak istiyorum ama belge falan diyorlar.acaba bu belgeyi e posta üzerinden mi gönderiyorlar yoksa kargo ile gönderiyorlar.
Hocam diğer sorum ise eğer bu belgeyi doldurursak MKK hesabı kesin kapanıyor değil mi hocam haciz falan filan olmaz değil mi
Cevaplarsan hocam çok sevinirim

Müşteri hizmetlerini arayıp sorarsan sana daha iyi yardımcı olabilirler.

hocam öncelikle iyi günler
hocam bu size gönderdikleri belge ibraname miydi çünkü benimkimde öyle yazıyor,bi imza falan attınız mı,isimsoy isimtc falan doldurup? ve bu belgeyi imzaladıktan sonra ileride harhangi bir sorun yaşadınız mı?geri dönüş yaparsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…