MM oynayan Türk'lerin sadece Dust 2 oynaması

15 yaşında bir çocuksun birader. Belki senin, benim gibi insanlar Dust 2'yi beğenmez. Ama çocukluğu Dust 2 ile geçmiş birisini düşün. Biraz düşünseydin konu açmana hiç gerek kalmazdı.
Ah arkadaşım benim çocukluğu onla geçiyor ama sadece D2 giriyor, sadece. Garip değil mi tek mape bağlı olmak? Yüksek ranklara çıkıyorlar bir de. Niye başka map oynamıyorlar onu soruyorum?
@Mr. Esat sen ne kadar egolu CS fan boy bir insansın. O map ona haz ediyordur eli alışmıştır. Öncekine konularına bakıyorum ciddem nefret içeren o kadar boş konular açmışsın. Lütfen dur CS artık iyi ama eskisi kadar iyi değil.
CS fanboyu olmam ne alaka? Egoistlikle ne alakası var? Önceki konularımdan egoistlikle ilgili bir şey gösterir misin?
Yazınızın ikinci paragrafına dikkat ettiyseniz; diğer haritaların özelliklerini kendi beğenilerinize göre sıralamışsınız. İlk paragrafta zevkler ve renkler tartışılmaz kuralına karşı çıkıyorsunuz ama diğer paragrafta kendi zevklerinizi çok güzel açıklıyorsunuz.
Kimisine sadelik, yalınlık ve genel kullanım daha zevkli ve oynanabilir gelebiliyor. Nesnelerin ve mekanların kalabalık olduğu bir harita oyuncunun dikkatini bozmasına neden olabilir, çok kapısı olan bir yerde diğer oyuncuların pozisyon almaması sıkıntı yaratabilir vs. gibi nedenler olabilir.
"Zevkler ve renkler tartışılmaz" olgusunu kabullenirseniz ortada sorun kalmaz gibi geliyor.
Arkadaşım benim ben son paragrafta son kısımda öznel bir cümleyi en son kısımda son cümle hariç kullanmadım. Diğer maplerin özelliklerini saydım. Ama D2'nin hiç bir farkı yok, aşırı basit ve sade. He bu arada zevkler ve renkleri kabullen demişsin de ben D2'nin nesini seviyorsunuz diye sormuşum farkettiysen? Nesi zevkli geliyor diye soruyorum dostum. Açıklamışsın teşekkür ederim.
Dask İki eN iYi MeP aBi Hüüü diyen arkadaşlar nasıl da linçliyor beni. Yazık.
 
Son düzenleme:
Arkadaşım senin sıkıntın ne anlamadım ben. Seni linç eden bir ifademi gösterirsen çok sevinirim. Dikkat ettiysen ifadelerimde "olabilir" tarzı 3. şahıs ifadelerine yer vermeye çalıştım.
Dostum ben seni linç ediyorsun demedim ki? Sen niye üzerine alınıyorsun? Benim kastettiğim kitle Max 1000 saati olup D2 dışında map bilmeyip benim her mesajıma kahkaha atan insanlar. Sen güzelce açıklamışsın, senlik bir durum yok.
Şey bi'de ya niye 2-3 arkadaş dışında herkes zırvalıyor ki? Adam gibi soru sordum, adam gibi cevap verin. Vermeyecekseniz çıkın konudan, neyi savunduğunuz belli değil.
 
Hocam bu 2015 şeyi. Üstelik şu an vertigo bence t mapi.

Vertigo bariz şekilde Ct'ler üstün direkt b rush yapacaksan geçmiş olsun başına takır takır headshot yiyeceksin.
Diğer haritalara kıyasla takımların kazanma ihtimalleri ve çatışma çıkan yerlerin farklı olması sebebiyle olabilir.

Kaynak: CT or T Sided Map Stats for Counter-Strike: Global Offensive

Attığınız link ilk operasyon ile gelen şeyleri de kapsıyor ve çok eski bir link.
 
Vertigo bariz şekilde Ct'ler üstün direkt b rush yapacaksan geçmiş olsun başına takır takır headshot yiyeceksin.
Vallahi hocam Vertigo'da B girmek zor zaten. A girmesi kolay ama. Rampaya bıçakla koş, birisi rampanın çimentosuna flaşla çıksın, yakında düşman var mı baksın, aynı anda birisi de gapin altına yatsın, kontrolü ele alsınlar, bu sırada bir kişi A sol site, bir kişi A sağ site atıp smokeların patlamasını beklesinler. Short oyuncusuna sarının oradan tek flaş atılsın, short oyuncusu flaş patlar patlamaz çıksın, rampa oyuncusu defaulta plant alsın. Bak soktum A site'a.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı