MMA geçişi mantıklı mı?

Arda sener

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, ben yaklaşık 8 aydır Muay Thai yapıyorum, bulunduğum salonu değiştireceğim, yeri uzak olduğu için ve yeni bulduğum salonda MMA'de veriliyor ve benim bu güreşe de biraz ilgim var, jiu jitsuya olsun ne bileyim yani hem strikingim hem de güreşim olsun istiyorum ama bazı okuduğum forumlara baktığımda önce herhangi bir branşta altyapı oluşturmalısın diyorlar, sizce 8 ay yeterli mi ve MMA'e geçmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar, ben yaklaşık 8 aydır Muay Thai yapıyorum, bulunduğum salonu değiştireceğim, yeri uzak olduğu için ve yeni bulduğum salonda MMA'de veriliyor ve benim bu güreşe de biraz ilgim var, jiu jitsuya olsun ne bileyim yani hem strikingim hem de güreşim olsun istiyorum ama bazı okuduğum forumlara baktığımda önce herhangi bir branşta altyapı oluşturmalısın diyorlar, sizce 8 ay yeterli mi ve MMA'e geçmek mantıklı mı?

Gelecek açısından MMA çok daha mantıklı. Muay Thai bitti denilebilir.

MMA iyidir. Ancak yaşınız kaç? Tavsiyem 16-17 sen önce MMA sporuna girişmemek. Çünkü kemik gelişimi sürecinde iken bol bol kemik kırılan bir spora adım atmak tehlikeli. Gelişimininiz açısından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı