XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 258 18 Mayıs 2024 #1 Selam arkadaşlar. Ben bu ikisinden birine yazılmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Amacım kavga öğrenmek için değil de daha çok savunma için, mesela sokakta 2-3 kişi ile kavga etmek zorunda kalsak bu ikisinden hangisi en çok yardımcı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Selam arkadaşlar. Ben bu ikisinden birine yazılmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Amacım kavga öğrenmek için değil de daha çok savunma için, mesela sokakta 2-3 kişi ile kavga etmek zorunda kalsak bu ikisinden hangisi en çok yardımcı olur?
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Mayıs 2024 #2 MMA de birçok dövüş sporunun karmasıdır. Karate güreş judo gibi tüm dövüş sanatlarını öğrenirsin. Sokakta savunmada bokstan 5 gömlek üstündür.
MMA de birçok dövüş sporunun karmasıdır. Karate güreş judo gibi tüm dövüş sanatlarını öğrenirsin. Sokakta savunmada bokstan 5 gömlek üstündür.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 19 Mayıs 2024 #3 Boks daha eğlenceli olur keyif açısından ama işe yararlık açısından mma'in üstüne dövüş sporu yok.