Yunusemryldrm Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar 15 yaşındayım, Adana'da yaşıyorum, MMA'e başlamak istiyorum. Sag bilegimde yaklasik 1 yil once tendon koptu ameliyat oldum, sizce baslanir mi, başlanirsa da önerdiginiz Adana'da salon var mı Seyhan, Cukurova taraflarinda?
Arkadaşlar 15 yaşındayım, Adana'da yaşıyorum, MMA'e başlamak istiyorum. Sag bilegimde yaklasik 1 yil once tendon koptu ameliyat oldum, sizce baslanir mi, başlanirsa da önerdiginiz Adana'da salon var mı Seyhan, Cukurova taraflarinda?
EŞREF TEK Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Yunusemryldrm dedi: Arkadaşlar 15 yaşındayım, Adana'da yaşıyorum, MMA'e başlamak istiyorum. Sag bilegimde yaklasik 1 yil once tendon koptu ameliyat oldum, sizce baslanir mi, başlanirsa da önerdiginiz Adana'da salon var mı Seyhan, Cukurova taraflarinda? Genişletmek için tıkla... Adamın bir gözü kör oluyor da yapıyor siz neden yapamayasınız
Yunusemryldrm dedi: Arkadaşlar 15 yaşındayım, Adana'da yaşıyorum, MMA'e başlamak istiyorum. Sag bilegimde yaklasik 1 yil once tendon koptu ameliyat oldum, sizce baslanir mi, başlanirsa da önerdiginiz Adana'da salon var mı Seyhan, Cukurova taraflarinda? Genişletmek için tıkla... Adamın bir gözü kör oluyor da yapıyor siz neden yapamayasınız