Mm'de iyiyken FACEIT'te kötüyüm

275713

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar nasılsınız iyi misiniz? Selam ilk öncelikle hatrınızı sormak istedim bir sorunum var Mm'de gümüşüm ben Mm'de iyiyken FACEIT girince hiç kill alamıyorum nedeni nedir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

FACEIT matchmaking'ten daha zor çünkü. Örnek vermek gerekirse CS'de yeni Global Elite olmuş bir insanın FACEIT Level 10'da eli kolu bağlanır.
Merhaba teşekkürler güzel ve aydınlatıcı yorumunuz için teşekkür ederim hocam evet aynen öyle FACEIT girince elim kolum bağlanıyor ama Mm'de sanki globalım iyi Killer alıyorum sebebini az çok ben de biliyorum Mm'de CS:GO senin rankına göre adam buluyor ama FACEIT'de sanırım bu yok bazı arkadaşlar gümüşten çık benzeri eleştiri yapacak ama çıkmaya çalışıyorum diye bu arkadaşın yorumunda belirtiyim.

Merhaba teşekkürler güzel ve aydınlatıcı yorumunuz için teşekkür ederim hocam evet aynen öyle FACEIT girince elim kolum bağlanıyor ama Mm'de sanki globalım iyi Killer alıyorum sebebini az çok ben de biliyorum Mm'de CS:GO senin rankına göre adam buluyor ama FACEIT'de sanırım bu yok bazı arkadaşlar gümüşten çık benzeri eleştiri yapacak ama çıkmaya çalışıyorum diye bu arkadaşın yorumunda belirtiyim.
Şöyle söyleyeyim, FACEIT Level 1-2 civarlarında Silver yerine Gold Nova'lar veya Keleş'ler dolanıyor. O yüzden zorluk çekiyorsun.

Çünkü arada dağlar kadar fark var.
Nasıl yani hocam sen gümüşsün onlar global sen gümüş onlarla yarışamazsın globaller headshot atıp seni öldürür mü demek istediniz?

Şöyle söyleyeyim, FACEIT Level 1-2 civarlarında Silver yerine Gold Nova'lar veya Keleş'ler dolanıyor. O yüzden zorluk çekiyorsun.
Peki öneriniz ne olur hocam ne yapmalıyım? Gümüşten çıkmamı mı?

Kendini geliştirmeni öneriyorum. Kendini geliştirince zaten Gümüş'ten de çıkacaksın. FACEIT'e bir süre bulaşma yani.
Öyle yapacağım hocam oradaki yabancı arkadaşlardanda İngilizce yazarak özür diledim FACEIT Very hard filan yazdım umarım anlamışlardır halimi teşekkürler hocam kendimi geliştirene kadar asla FACEIT girmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı