MMORPG kasılmalı oyun onerisi

KartalEgeTR

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2020
Mesajlar
25
MMORPG türünde kasılmalı bildiginz oyun varsa yazabiliri misiniz? örnek: Oyuna başladıgınızda 3lvl kurt falan kesiyorsunuz, gelen itemler ve parayla da Level atlıyıp daha iyi itemler alıyorsunuz, oyunda iyice gelişincede 100lvl boos falan kesiyorsunuz. Boyle bildiginz oyun varsa yazabilir misinz?
 
Sisteminin özelliklerini atarmısın ona göre cevap versinler sadece bir tavsiye bana söylemek düşmez ama lise çağlarındaysan yada 8. sınıfsan bulaşma zamanını yer.
 
 
Metin2, Shaiya, Black Desert, Albion, Diablo, Silkroad, Runescape, Knight Online.
 
Aslında Blade and Soul gibi bir oyun varken insanların yukarıda yazılan oyunları oynamasının sebebi P2W'e kayıyor oluşu. Reklam yapmadıkları için oyun tanınmıyor. Eğer sistemin güzelse (daha doğrusu işlemcin), Blade and Soul derim.
 
21 yaşındayım 9 yaşında oynadığım bir oyun vardı hala aklımdan çıkmaz o kadar yıl geçti adı Lineage 2 günümüzde oynanır mı bilmiyorum benim zamanımda sunucularda Türk yoktu mahalleden bir abiyle takılırdık dediğin tarza uygun hem de fazlasıyla uygun ama grafik olarak geri kalmış olabilir.
 
Öyle bir sürü oyun var; Metin 2,Silkroad, Black Desert, Aion vs. ama pay to win (reel para yatırıp önde olmak manasında) olmayan, yeni açılmış veya hala kalitesini koruyan var mıdır? Onu ben de bilemiyorum.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı