MMORPG oyun tavsiyesi

Oyunda tam anlamıyla P2W var diyemeyiz fakat para yatırıp oyun içi paraya dönüştürme imkanın var. Bunun için de fazla miktarda paralar yatırman gerekiyor. Yani çok da mantıklı değil. Onun dışında para yatırıp rahat edeceğin noktalar var fakat şart değil.

Peki bu Premium paketleri falan almadan oynayabilir miyim oyunu?
 
@gingylmus hocam tüm yorumlarınızı detaylıca okudum. Bdo'dan korkuyorum birçok forumda P2W olduğuna dair ibareler gördüm. 2006-2013 arası bir Metin 2 oyuncusu olarak P2W veya p2Pass var mı oyunda?

Şimdi şöyle diyebilirim bende Metin 2 oynamıştım o yıllarda zevkte almıştım ama Black Desert oynayınca zaten Metin 2'nin tek düze olduğunu anlıyorsunuz canavar kesmeyerek de para kazandığımız için hocam P2W hususuna gelecek olursak oyunu konforlu bir şekilde oynamak için cüzi bir miktar yatirmaniz işinizi görür başlarken yatircaginiz bir para sizi rahatlatır gerçek parayı oyun içi paraya dönüştürmek çok masraflı ve bunu genelde serverdaki Arap arkadaşlar yapabiliyor sadece onların sayisida çok değil zaten oyun içinde iki karakter arası ticaret olmadığı için yani Metin 2'de olan yang satımı tarzı işlemlerde imkansız oluyor onun haricinde item aktarma olayida olmuyor itemleri sattığımız tek yer oyunun belirlediği bir pazar, pazar NPC'sine gidip itemi oyunun belirlediği fiyat aralıklarından birine kaydediyoruz yani örneğin değeri ortalama 90 TL olan itemi sana sistem 80-100TL arası bir fiyata saymana izin veriyor her türlü parasını veriyorsun şunu da yapamıyoruz 80 ene alıp 100E satayım oyun böyle şeyler yaşanmaması için %15 vergi aliyor her satıştan bölece al sat ile kolay para yapilmasinida engellemiş oluyor.
 

Geri
Yukarı