dalali Picopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 MNG Kargo dağıtıma çıktı bu sabah ama hala gelmedi. Sizce bugün gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2024
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Aralık 2024 #2 Düşük bir ihtimal. Yinede gelebilir. Çok geç saatlerde kargo aldığım oldu.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Aralık 2024 #3 Büyük ihtimal yarın elinizde olabilir.
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 25 Aralık 2024 #4 dalali dedi: MNG Kargo dağıtıma çıktı bu sabah ama hala gelmedi. Sizce bugün gelir mi? Genişletmek için tıkla... O kargo bekleme heyecanını herkes bilir... sizi çok iyi anlıyorum. Kargo dağıtıma çıktıysa gelecektir hocam.
dalali dedi: MNG Kargo dağıtıma çıktı bu sabah ama hala gelmedi. Sizce bugün gelir mi? Genişletmek için tıkla... O kargo bekleme heyecanını herkes bilir... sizi çok iyi anlıyorum. Kargo dağıtıma çıktıysa gelecektir hocam.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 25 Aralık 2024 #5 dalali dedi: MNG Kargo dağıtıma çıktı bu sabah ama hala gelmedi. Sizce bugün gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bölgenin yoğunluğuna göre değişir bu durum. Ben akşam 9 da kargo aldığımı da biliyorum öğlen 12de de o yüzden sabretmek gerek.
dalali dedi: MNG Kargo dağıtıma çıktı bu sabah ama hala gelmedi. Sizce bugün gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bölgenin yoğunluğuna göre değişir bu durum. Ben akşam 9 da kargo aldığımı da biliyorum öğlen 12de de o yüzden sabretmek gerek.
SN1P3R Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 637 Çözümler 3 25 Aralık 2024 #6 ketofilen dedi: Bölgenin yoğunluğuna göre değişir bu durum. Ben akşam 9 da kargo aldığımı da biliyorum öğlen 12de de o yüzden sabretmek gerek. Genişletmek için tıkla... Sabretmek gerek, bravo.
ketofilen dedi: Bölgenin yoğunluğuna göre değişir bu durum. Ben akşam 9 da kargo aldığımı da biliyorum öğlen 12de de o yüzden sabretmek gerek. Genişletmek için tıkla... Sabretmek gerek, bravo.