510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 29 Kasım 2022 #1 Bulunduğum ilçede MNG Kargo yok ve iade etmem gereken ürün var, nasıl iade edeceğim?
B Berdont Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 301 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 Firmadan başka kargo firmasıyla çalışıp çalışmadığını sorun. En kötü ilçe değiştirip MNG'ye gidersiniz.
Firmadan başka kargo firmasıyla çalışıp çalışmadığını sorun. En kötü ilçe değiştirip MNG'ye gidersiniz.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 29 Kasım 2022 #3 sehmusbro dedi: Firmadan başka kargo firmasıyla çalışıp çalışmadığını sorun. En kötü ilçe değiştirip MNG'ye gidersiniz. Genişletmek için tıkla... En yakın MNG çok uzakta, MNG bir gün buraya geldiğinde iade gerçekleştirebilir miyim?
sehmusbro dedi: Firmadan başka kargo firmasıyla çalışıp çalışmadığını sorun. En kötü ilçe değiştirip MNG'ye gidersiniz. Genişletmek için tıkla... En yakın MNG çok uzakta, MNG bir gün buraya geldiğinde iade gerçekleştirebilir miyim?
kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 29 Kasım 2022 #4 Error dedi: En yakın MNG çok uzakta, MNG bir gün buraya geldiğinde iade gerçekleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Arayarak kuryenin geldiğinde aramasını talep edebilirsin.
Error dedi: En yakın MNG çok uzakta, MNG bir gün buraya geldiğinde iade gerçekleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Arayarak kuryenin geldiğinde aramasını talep edebilirsin.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 29 Kasım 2022 #5 kodyaziom dedi: Evet. Arayarak kuryenin geldiğinde aramasını talep edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
kodyaziom dedi: Evet. Arayarak kuryenin geldiğinde aramasını talep edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
B Berdont Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 301 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #6 Error dedi: En yakın MNG çok uzakta, MNG bir gün buraya geldiğinde iade gerçekleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım. Kurye Çağır | MNG KARGO adresinden adresinize kurye talep edebiliyorsunuz.
Error dedi: En yakın MNG çok uzakta, MNG bir gün buraya geldiğinde iade gerçekleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım. Kurye Çağır | MNG KARGO adresinden adresinize kurye talep edebiliyorsunuz.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 29 Kasım 2022 #7 sehmusbro dedi: Şimdi baktım. Kurye Çağır | MNG KARGO adresinden adresinize kurye talep edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ondan ücret alıyorlar diye biliyorum.
sehmusbro dedi: Şimdi baktım. Kurye Çağır | MNG KARGO adresinden adresinize kurye talep edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ondan ücret alıyorlar diye biliyorum.
B Berdont Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 301 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #8 Error dedi: Ondan ücret alıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Konumunuz sıkıntılı olduğu için pek seçenek yok maalesef, arkadaşın dediği gibi kurye haber verebilir.
Error dedi: Ondan ücret alıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Konumunuz sıkıntılı olduğu için pek seçenek yok maalesef, arkadaşın dediği gibi kurye haber verebilir.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.309 Makaleler 2 Çözümler 23 30 Kasım 2022 #9 Kurye çağırda iade kodunuz var ise ücret almıyorlarmış, MNG Kargo'dan beklenmeyen hareket.