MNG Kargo Kargoyu Teslim Etmedi

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
Pazar günü kitap sipariş ettim. MNG kargoyu tercih ettim. Dün kargoya verildi. Bugün ise dağıtıcıya çıktı. Tüm gün evdeydim ve kargoyu bekledim. Gelmedi. Mesaj geldi ve evde yoktunuz yazıyordu. Teslim almak için şubeye gitmem gerekiyormuş. Sizce gitmeli miyim? Arayıp söylersem eve getirirler mi? Daha önce hep Yurtiçi tercih ediyordum. Herhangi bir sorun yaşamamıştım.

Şube yakınsa git al, bir daha da o firmayı tercih etme. Uğraşmaya değmez. Getirmeye üşendikleri zaman bahaneleri hep evde yoktunuz olur, telefondan aramakta akıllarına niyeyse gelmez.
Yakın. Yarın gidip alayım o zaman. Bir de başka bir siteden MNG kargoyla başka bir ürün daha sipariş etmiştim. O da o şubeye gelmiştir muhtemelen. Yarın gidip ikisini birden alıyım.

Yakın. Yarın gidip alayım o zaman. Bir de başka bir siteden MNG kargoyla başka bir ürün daha sipariş etmiştim. O da o şubeye gelmiştir muhtemelen. Yarın gidip ikisini birden alıyım.
Evet en doğrusu o olur. Bir iki tanede çivileyici laf söyleyip içini rahatlatmanı tavsiye ederim :) "Cep telefonu denen birşey var, eve gelmeye üşeniyorsanız arayıp söyleyebilirdiniz. Evde yoktunuz bahanesine gerek yoktu."diyebilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kastamonu'da Sürat hariç hiçbirinde sıkıntı yok mesela. Gayet iyiler.
Bizim buradaki Sürat kargo çok ilginç. İnternet üzerinde verdikleri bütün bilgiler yanlış, teslimatı yaptıkları kişi ismi filan. Ama 1 gün içerisinde kapıma getirdiler ne sipariş ettiysem. İsim bile sormadan kargoyu teslim ediyorlar. Savruklar fakat hızlılar :D

Size bir taktik vereyim. Oturduğunuz apartmanda güvenlik kamerası varsa (genellikle her apartmanda görüyorum). Evinize geldiği saati sorun ve o saatteki görüntüleri izleyin. Yalanlarını yüzlerine vurup dava açmakla tehdit etmek için elinizde çok iyi bir koz olur. Bu kozla ben buraya gelene kadar 15 TL benzin yaktım diye para bile alabilirsiniz. Sonuçta işini düzgün yapmayan insana düzgünce davranılmaz.

Bugün almaya gidecektim. Tekrar mesaj geldi. Adresinize gün içinde teslim edilecektir diye. Benim anladığım kadarıyla dün yetiştiremediler ve bahane olarak da onu söylediler. Bugün de getirecekler. İyi ki gitmemişim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı