Nacho.777 Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Merakımdan soruyorum sadece. Bir yerlere gelmek isteyen biri mobil oyunlar ile bunu başarabilir mi?
N Nemss Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 168 28 Nisan 2022 #2 Nacho.777 dedi: Merakımdan soruyorum sadece. Bir yerlere gelmek isteyen biri mobil oyunlar ile bunu başarabilir mi? Genişletmek için tıkla... Başarır ilk mobilden başlar sonra PC geçer.
Nacho.777 dedi: Merakımdan soruyorum sadece. Bir yerlere gelmek isteyen biri mobil oyunlar ile bunu başarabilir mi? Genişletmek için tıkla... Başarır ilk mobilden başlar sonra PC geçer.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Nisan 2022 #3 Nemss dedi: Başarır ilk mobilden başlar sonra PC geçer. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz mümkün değil. Mobil'den başladığı bir oyunu PC'de sürdüremez.
Nemss dedi: Başarır ilk mobilden başlar sonra PC geçer. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz mümkün değil. Mobil'den başladığı bir oyunu PC'de sürdüremez.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 28 Nisan 2022 #4 Ben Levent'ten oynaya oynaya Ortaköy'e kadar gelmiştim bir keresinde. Yolun nasıl bittiğini anlamıyorsun.
Ben Levent'ten oynaya oynaya Ortaköy'e kadar gelmiştim bir keresinde. Yolun nasıl bittiğini anlamıyorsun.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 28 Nisan 2022 #5 Başarabilir. Mesela Clash Royale veya PUBGM örnek verilebilir. Dehşet oyuncu kitlelerine sahipler ve büyük turnuvalar yapılıyor.
Başarabilir. Mesela Clash Royale veya PUBGM örnek verilebilir. Dehşet oyuncu kitlelerine sahipler ve büyük turnuvalar yapılıyor.