U uskuwa Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Mobil erişim noktasını açıp, bağlı cihazlara baktığımda 2 tane bağlı aygıt çıkıyor, anlamadığım şey bağlı aygıt nedir ve neden 2 tane bağlı aygıt çıkıyor? Ek bilgi: İnternetime sadece 1 kişi bağlıydı.
Arkadaşlar merhaba. Mobil erişim noktasını açıp, bağlı cihazlara baktığımda 2 tane bağlı aygıt çıkıyor, anlamadığım şey bağlı aygıt nedir ve neden 2 tane bağlı aygıt çıkıyor? Ek bilgi: İnternetime sadece 1 kişi bağlıydı.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 8 Mayıs 2023 #2 İnternetini bağlı olan cihaz sayısı demek. Demekki o kişi hsrici birisi daha bağlanmış.
sagatagat Megapat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 483 Çözümler 2 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 8 Mayıs 2023 #3 Merhaba. Otomatik bağlan seçeneği seçili olan başka bir cihaz da bağlanıyor olabilir.
U uskuwa Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #4 AnotherJourney dedi: İnternetini bağlı olan cihaz sayısı demek. Demekki o kişi hsrici birisi daha bağlanmış. Genişletmek için tıkla... İnternete bir ben bağlıyım, bir de arladaşım bağlı. Beni de mi gösteriyor yani çünkü başka kimse baglanmıyordu.
AnotherJourney dedi: İnternetini bağlı olan cihaz sayısı demek. Demekki o kişi hsrici birisi daha bağlanmış. Genişletmek için tıkla... İnternete bir ben bağlıyım, bir de arladaşım bağlı. Beni de mi gösteriyor yani çünkü başka kimse baglanmıyordu.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 8 Mayıs 2023 #5 uskuwa dedi: İnternete bir ben bağlıyım, bir de arladaşım bağlı. Beni de mi gösteriyor yani çünkü başka kimse baglanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Belki daha önce şifrenizi verdiğiniz biri bağlanmıştır.
uskuwa dedi: İnternete bir ben bağlıyım, bir de arladaşım bağlı. Beni de mi gösteriyor yani çünkü başka kimse baglanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Belki daha önce şifrenizi verdiğiniz biri bağlanmıştır.