Mobil için antivirüs önerisi

Performans için Bitdefender antivirus Free birebir hocam, tavsiye ederim.

Çok hafif bir program fakat sadece virüs taraması bulunuyor. Kısacası ne bir internet koruması, uygulama kilitleme, Wi-Fi tarama vesaire yok.
 
Çoğu akıllı cihazların kendisi zaten antivirus yazılımına sahip. Ama anlık ve web koruması sağlamıyorlar. Kullanıcının sadece sistem taraması yapmasına imkan sağlıyorlar. Eğer amacın sadece tarama yapmaksa ihtiyacını bu şekilde karşılayabilirsin.
 
Telefon modeliniz nedir? Ona göre öneride bulunalım.

Mobil rat var hocam :)

Huawei P20 Lite.
Şu anlık en ciddiyetlisi ve güçlüsü bu:


Malwarebytes nasıl hocam?
Annem, Avast kullanıyor telefonu birazcık yavaşlatıyor fakat ücretsiz diye kullanıyor. Bu arkadaş yavaşlatmayan istemiş. ESET genelde 30 MB RAM kullanıyor Avast ise 200 MB genelde. Arkadaşın tercihi.

Hangisi daha güçlüdür sizce?
 
Arkadaşlar mesaj da yanlış söylemişim, telefonlara virüs girebilir ama olasılığı düşük demiştim. Gereği yok yani Play Store harici şeyler indirilmiyorsa.
 
Malwarebytes nasıl hocam?

Malwarebytes, kullanmıştı annem telefonu çok aşırı yavaşlatıyor ve paralı özelliklerinde gerçek zamanlı koruma bulunuyor. Kısacası tam ücretsiz değil. ESET kullanın, ücretsiz ise Avast olabilir. Tarama için cihazda durabilir bu arada Malwarebytes.

Hangisi daha güçlüdür sizce?

İkisi de güçlü. 30 günlük deneme sürümü olarak ESET kullanın. ESET paralı olduğu için sadece Anti-Virüs tarama özelliği açık olur. Avast ise, temel koruma ve tamamen ücretsiz. Tabii her özelliği açık değil, dediğim gibi temel koruma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı