Uygunluk konusunda kesinlikle hak veriyorum ancak Turkcell müşteri hizmetleri kalitesinden ben çok memnunum. TTNET - Türk Telekom - Avea üçlüsünden kurtulmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum şu anda. Müşteriye hizmet çok düşük, kalite berbat. Avea'yı bıraktım, ev telefonunu bu yıl sonunda kapatıyorum ve TTNET yerine de Vodafone kullanmaya başlayacağım. Bu üçlü tamamen bela.Turkceli bırak Türk Telekoma geç kafanda, cebinde rahatlasın. Bırak o kullandığın operatörü bence, kullanıcısını sadece sömürmekten başka birşey yaptığı yok. Mesela ben şuan Türk Telekom bahar kampanyasındayım, 20 Tl ile her yöne 750 dk,1000 sms, vede 3 GB internet veriyor. 25 Tl lik pakette ise 4 Gb internet var. Hele yeni abone isen yeni hat, numara taşıma ile ekstra verdiği sürpriz data hediyeleri de cabası. Çekmeme gibi bir sorunuda asla yok, kendim 1.5 aydır kullanıyorum ve çok da memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.