Mobil manga uygulama önerisi

Manga okumak için bir uygulama sordunuz değil mi? Eğer öyleyse evet, uzantı olarak Asura, Tortuga çeviri gibilerini ekleyip mangayı arattığınızda çıkacaktır. Çıkmazsa nerede varsa o siteyi uzantı olarak ekleyin. Uygulama içerisinden ekliyorsunuz direkt.
 
Manga okumak için bir uygulama sordunuz değil mi? Eğer öyleyse evet, uzantı olarak asura, tortuga çeviri gibilerini ekleyip mangayı arattığınızda çıkacaktır. Çıkmazsa nerede varsa o siteyi uzantı olarak ekleyin. Uygulama içerisinden ekliyorsunuz direkt.

Peki nereden indirebilirim?
 
Bazı uygulamalar ya mangayı yarım bırakıyorlar ya da farklı dilde atıyorlar.
Çevirinin durumuna bağlı, mangayı yarım bıraksalar bile başka bir sitede çeviri devam eder. Uygulamada ise böyle şeyler söz konusu değil. Uygulama sadece siteleri uzantı olarak ekleyip mangaları uygulama üzerinden indirebilmenizi, okuyabilmenizi sağlıyor. Böyle sıkıntılar yaşamazsınız.

Webtoon TR çoğu çeviride diğerlerinden biraz daha önde oluyor. Dediğim gibi bir sürü siteyi uzantı olarak eklerseniz mangayı arattığınızda en çok bölümün hangisinde olduğuna bakabilirsiniz.

Hocam indirdim de nasıl ekleyeceğim ya.
Göz at kısmına gelin, sağ üstteki dil değiştirme şeyinden Türkçe'yi seçin ve az önce girdiğiniz dil değiştirme butonunun yanındaki büyüteç ile aratın siteyi. Çıkacaktır büyük ihtimal. Siteyi uzantı olarak ekledikten sonra yine göz at kısmından kaynaklara gelin ve mangayı aratın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı