Mobil manga uygulama önerisi

Çevirinin durumuna bağlı, mangayı yarım bıraksalar bile başka bir sitede çeviri devam eder. Uygulamada ise böyle şeyler söz konusu değil. Uygulama sadece siteleri uzantı olarak ekleyip mangaları uygulama üzerinden indirebilmenizi, okuyabilmenizi sağlıyor. Böyle sıkıntılar yaşamazsınız.

Webtoon TR çoğu çeviride diğerlerinden biraz daha önde oluyor. Dediğim gibi bir sürü siteyi uzantı olarak eklerseniz mangayı arattığınızda en çok bölümün hangisinde olduğuna bakabilirsiniz.

Göz at kısmına gelin, sağ üstteki dil değiştirme şeyinden Türkçeyi seçin ve az önce girdiğiniz dil değiştirme butonunun yanındaki büyüteç ile aratın siteyi. Çıkacaktır büyük ihtimal. Siteyi uzantı olarak ekledikten sonra yine göz at kısmından kaynaklara gelin ve mangayı aratın.

Teşekkürler hocam sayenizde artık yüklenmeyen resim,uzun süre bekleten hiçbir şey yok arigato.
 
Teşekkürler hocam sayenizde artık yüklenmeyen resim,uzun süre bekleten hiçbir şey yok arigato.
Rica ederim 🙂 Ayrıca ayarlardan okuyucuya gelip öntanımlı okuma kipini dikey sürekli yapın. Mangaları SD karta yüklemek istiyorsanız indirmeler kısmından ayarlayabiliyorsunuz onu da.
 
Tachiyomi j2k var onu kullanın. Tachiyominin aynısı ama daha gelişmişi. Kullanım mantığı tachiyomi ile yüzde 99 aynı.

 
Bende failed to bypass Cloudflare hatası veriyor onu nasıl düzelteceğim?

Buldum bir şeyler arkadaşlar.


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buralarda çoğu insan çözüm bulmuş ben ilk attığım sitedeki 3. kısmı yaptım olmadı redditte çoğu kişide belirli uzantılarda çalışmadığını gördüm her şeyi yaptınız ve sonuç vermediyse uzantınızı değiştirin ben öyle yaptım düzeldi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı