Ubeydullah44 Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Selam herkese. Mobil Online oyun düşünüyorum. Basit olacak ama içinde süper kahraman olarak Marvel DC'deki kahramanları düşünüyorum (örneğin: Hulk, Super Man, Spider-Man, Wolverine vs.). Sizce telif yer miyim? Bir de anime karakterleri de olacak Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
Selam herkese. Mobil Online oyun düşünüyorum. Basit olacak ama içinde süper kahraman olarak Marvel DC'deki kahramanları düşünüyorum (örneğin: Hulk, Super Man, Spider-Man, Wolverine vs.). Sizce telif yer miyim? Bir de anime karakterleri de olacak
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.751 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 30 Ocak 2024 #2 Karakterlerin tasarımları ve isimleri telif hakkına tabiidir. Lisans almadan kullanamazsın maalesef.
Ubeydullah44 Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 LazJedi dedi: Karakterlerin tasarımları ve isimleri telif hakkına tabiidir. Lisans almadan kullanamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Lisans nasıl alınır?
LazJedi dedi: Karakterlerin tasarımları ve isimleri telif hakkına tabiidir. Lisans almadan kullanamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Lisans nasıl alınır?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.721 Çözümler 16 30 Ocak 2024 #4 Lisans hakkına sahip olmadan kullanamazsınız, isimleri ve görünüşleri değiştirirseniz olur. Sürprizbozan: Örnek; Görüncek adam; Ubeydullah44 dedi: Lisans nasıl alınır? Genişletmek için tıkla... Marvel ile görüşüp yüklü ödeme yapmanız gerekir.
Lisans hakkına sahip olmadan kullanamazsınız, isimleri ve görünüşleri değiştirirseniz olur. Sürprizbozan: Örnek; Görüncek adam; Ubeydullah44 dedi: Lisans nasıl alınır? Genişletmek için tıkla... Marvel ile görüşüp yüklü ödeme yapmanız gerekir.
Ubeydullah44 Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #5 Krmdmrz dedi: Lisans hakkına sahip olmadan kullanamazsınız, isimleri ve görünüşleri değiştirirseniz olur. Sürprizbozan: Örnek; Görüncek adam;Eki Görüntüle 2101857 Marvel ile görüşüp yüklü ödeme yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun
Krmdmrz dedi: Lisans hakkına sahip olmadan kullanamazsınız, isimleri ve görünüşleri değiştirirseniz olur. Sürprizbozan: Örnek; Görüncek adam;Eki Görüntüle 2101857 Marvel ile görüşüp yüklü ödeme yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun