Mobil oyunlar nerede yayınlanabilir?

onemarzy

Femtopat
Daha fazla  
Ben mobil oyun geliştireceğim ama ben Play Store yayınladığım. Vergisi kazandığım parasına geçeceğini düşünüyorum. Oyunları nerede yayınlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

önerebilirim.

BuBen mobil oyun geliştiriceğim ama ben Play Store yayınladığım. Vergisi kazandığım parasına geçeceğini düşünüyorum. Oyunları nerede yayınlayabilirim?
Hocam şimdi diyorsun ki, “Oyunu koyarım Play Store’a, parayı vururum.” Ama bak kardeşim, sen oyunu koyarken devlet orada domino taşı dizmiş, seni bekliyor:
“Hooop birader, burada vergi yok mu? Oyun moyun koyuyorsun ama bize yok mu pay?”

Önce şu Google Play Geliştirici Hesabını alacaksın. 25 dolar veriyorsun. Yani bizim mahallede bu paraya çay ocağını satın alırsın. Onu almadan oyunu Play Store’a koyamazsın. Şimdi diyelim koydun, işler yolunda, para yağmaya başladı. Derken devletin memuru geliyor, elinde makbuz:
“Ooo, işler iyiymiş. Çay ocağında tost mu satıyorsun? Hadi ver vergi!”

Vergi için de bir bireysel işletme hesabı açacaksın. Açmazsan ne olur? Devlet gelir, "Kazancın hayrını göremeyeceksin," der, kazandığın parayı alır, seni mahalle bakkalına borçlu bırakır. Sonra bakkal kapıya dayanır:
“Abim, geçen gün aldığın 3 ekmeğin parasını hâlâ vermedin ya!”

Bak hocam, anladık mı? Önce sistemi kur, sonra oyunu koy. Yoksa bu işin sonu tost yapıp mahallede satmaya döner.

Efsanevi bir anlatım anladım hocam önce parayı bul sonra oyun yap kazan diyorsun peki Google Play harici var mı vergi vermeden oyun koyabileceğim yer

Efsanevi bir anlatım anladım hocam önce parayı bul sonra oyun yap kazan diyorsun peki Google Play harici var mı vergi vermeden oyun koyabileceğim yer
Hocam yandex games var. Para nasıl bilmiyorum ama orada oyun tanınır sonra play store da çıktı diye reklam yaparsın. Kimse app store dememiş o da apple için. Başka Huawei app gallery var bir ona bak. Belki robloxta oyun yaparsın sonra robux satarsın ama bunu boşver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…