MrDentist
Kilopat
Başın ağrır ile debelenirsinin aynı şey olduğunu söyleyerek yazdığını anlamadığın konusunda bizi ikna ettiğin için teşekkür ederim.İşte bak yanlış biliyorsun.
Alınca deneyeceksin. Danışman ne derse desin, durum bu. Danışmanlar yalan söylerler. İşleri bu.
Sana önerimden önce "Laptoplarda LHR yok." dedim. NBMiner ise hangi ekran kartı olursa olsun, LHR'yi kaldırıyor. Verilen cevaplar gayet yeterli. Kabul edip etmemek sana kalmış. Israrla uzatıyorsun yetersiz bilmem ne diye. Anlamı yok. Herkes oturmuş sana mobil GPU'larda LHR olmaz demiş. Ama danışman var diyor diye herkese de geri dönmüşsün. Bir daha yok demişler, bir daha aynı şeyi demişsin. Ya danışmana inan, konuya bir ara ver; yada konuya yazanlara inan, birinin cevabını çözüm işaretle.
Aynı şey.
Danışman yalan söyleyebilir. Zaten konu açmamın sebebi bu, LHR olayını açıklığa kavuşturmak. Senden önce LHR olmadığını söyleyip aylık 500 tl gerisi olduğunu söyleyen oldu zaten. Çözüm olarak işaretlememe rağmen işlem yapılmadı.
Ben çoktan ikna oldum da elimde olmayan (bir tane bile yok, birazcık bile yok, hiç yok) laptoba yazılım yükleyip kontrol etme ve debeleneceğimi öngören sizin önerilerinizin işe yaramaz, çözümden uzak olduğunu bilmenizi istedim.
Son düzenleme: