ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 5 Ekim 2024 #11 Ak47User dedi: Birden oldu hesap değiştirip denedim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Google'den tarama geçmişini temizle sağ üst üç noktaya dokun geçmış ve tum zamanlara getir temizle.
Ak47User dedi: Birden oldu hesap değiştirip denedim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Google'den tarama geçmişini temizle sağ üst üç noktaya dokun geçmış ve tum zamanlara getir temizle.
Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #12 ORHAN.2024 dedi: Google'dan tarama geçmişini temizle sağ üst üç noktaya dokun geçmış ve tum zamanlara getir temizle. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı maalesef kafayı yiyeceğim VPN ile oluyor başka uygulamalara girebiliyorum hiçbir Google uygulamasına giremiyorum.
ORHAN.2024 dedi: Google'dan tarama geçmişini temizle sağ üst üç noktaya dokun geçmış ve tum zamanlara getir temizle. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı maalesef kafayı yiyeceğim VPN ile oluyor başka uygulamalara girebiliyorum hiçbir Google uygulamasına giremiyorum.
Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #14 Destiels dedi: Telefonun eski mi? Genişletmek için tıkla... Xiaomi 13t 2 ay önce aldım
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 5 Ekim 2024 #15 Ak47User dedi: Xiaomi 13t 2 ay önce aldım Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servise gönderiniz onlar düzeltirler. Annemin telefonu güncellenmiyordu ve teknik servis işletim sistemini yeniden kurdu.
Ak47User dedi: Xiaomi 13t 2 ay önce aldım Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servise gönderiniz onlar düzeltirler. Annemin telefonu güncellenmiyordu ve teknik servis işletim sistemini yeniden kurdu.