Mobil veri paylaşımı ile karşıdaki, diğerinin telefonuna casusluk yapabilir mi?

slmbnemst

Centipat
Daha fazla  
Geçen başka bir sitede mobil veri paylaşımını yapan kişinin ve o mobil veriye bağlanan diğer kişilerin verilerini bir şekilde takip edebildiğine dair bir bilgi okudum ve aklıma kaldı. Başka soracak bir yer bulamayınca buraya danışmak istedim. Kullandığım operatör Vodafone. Acaba bu konu hakkında kesin ve net bir bilgi elinizde var mı? Aynı zamanda var ise bu takip olayı bütün operatörlerde geçerli mi? Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen başka bir sitede mobil veri paylaşımını yapan kişinin ve o mobil veriye bağlanan diğer kişilerin verilerini bir şekilde takip edebildiğine dair bir bilgi okudum ve aklıma kaldı. Başka soracak bir yer bulamayınca buraya danışmak istedim. Kullandığım operatör Vodafone. Acaba bu konu hakkında kesin ve net bir bilgi elinizde var mı? Aynı zamanda var ise bu takip olayı bütün operatörlerde geçerli mi? Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Yani, hotspot açtığınızda casusluk yapılıp yapılamayacağını mı soruyorsunuz?

Şifreli ise sıkıntı olmaz gibime geliyor. Ayrıca yoldaki rastgele birisi neden sizin bilginize ihtiyaç duysun ki?

MR. ROBOT'un ilk sahnesinde de yanlış hatırlamıyorsam adam bir cafede şifresiz bir ağ açıyor herkes de ona bağlanıyordu. Öyle bir şeyler yapıyordu diye duymuştum. Can Değer bu videoda bununla ilgili konuşuyordu. Bi bakın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı