Mobilde hangi oyunları oynuyorsunuz?

Flow (bugün ile birlikte 1236 gündür günlük puzzle ı yaparım bazı unuttuğum veya yapamadıklarım hariç),Hitman Go, Tomb Raider Go, The room, Rusty Lake tarzı oyunlar oynuyorum. Birde Myboy ile Gameboy Advance simulatörü güzel oluyor. Ayrıca henüz bitirmedim ama A Blind Legend diye sadece kulaklık takıp seslerle kör bir şovalyeyi oynadığımız bir oyun var. Değişik bir deneyim oluyor, ekran tamamen siyah oluyor oynarken.
 
Ben Call of Duty Mobile oynuyorum. 1 yıl oldu başlayalı ama ne yazık ki oyun sadece battel Royal, çok oyunculu, zombi modu var. Beni o oyuna bağlayan etkenler
1. Zombili modu. Zamanında çok oynuyorduk ablam da yüklemişti fakat zombili modu yanlış hatırlıyor olabilirim Mart ayına kaldırılmıştı. Bende mecbur diğer modlara kaydım.
2. Arkadaşlarım. Fakat ilk sezondan en sağlam diyebileceğim 1 tane arkadaşım kaldı. Neyse ki çok iyi birisi
3. Silahlar.
4. Oyunu hep güncel tutuyorlar grafikleri filan oyunun efsane tabii son ayar grafik oynamak demek bu telefonda benim sürekli ölmem demek. Fakat internete yazınca da çok iyi grafikleri olduğunu görürsünüz fakat son ayarlarda. Ve aynı zamanda her ay yeni bir sürü silahlar geliyor
Şimdi toparlarsak bu oyun mobil için harika ama ben yine de bilgisayardaki Call of Duty 2 yi MW2 yi tercih ederim. Zaten artık oyunu oynamayı bıraktım değil de günde 1 saat filan oynuyorum. Şimdi PC de Crysis e başladım :)
Ve evet Call of Duty Mobile pubg mobileyi hem grafik, çeşitlilik, kullanışlılık, silahın sesleri, ateş etme hissi, adam vurma hissi vb her şekilde CoDM geçer.
 
Dead cells biliyorum da HL2 var mı ya?
HL1 ve CS 1.6 portlanmış. HL2 yok. Geforce Now üzerinden oynarsın.
1. Zombili modu. Zamanında çok oynuyorduk ablam da yüklemişti fakat zombili modu yanlış hatırlıyor olabilirim Mart ayına kaldırılmıştı. Bende mecbur diğer modlara kaydım.
Ahh canım zombi mod 🤧. Bir türlü tekrar getirmediler. Ne kaybınız olurdu insafsızlar 😢🤧.
 
Tap Tap Heroes ve Stardew Valley yüklü sadece.
 
Artık değişti oynadığım oyunlar Gta SA, Altos Adventure midir ne o var ve Bloons TD 6 oynuyorum.
 

Geri
Yukarı