Telefonunda ayarlara gir. Uygulamalar adındaki ayar sekmesine gir. Şimdi diyelim ki sen web tarayıcıda YouTube videosu izleyeceksin ama sen videoyu açınca webden değil YouTube uygulamasından açıyor değil mi? Senin için bu YouTube olmayabilir. Hangi programın açılmamasını, webden devam etmeyi istiyorsan o açılmasını istemediğin uygulamayı Ayarlar > Uygulamalar bölümünden bul. Ona tıkla. Sonra yukarıda bahsettiğim ayarı yap:Dediğinizden hiçbir şey anlamadım.
"Varsayılan olarak ayarla" veya bunun gibi bir isime sahip bir ayar olacak, ona tıklayın. "Bu uygulamada açma" veya bunun gibi bir isme sahip bir ayar olacaki ona tıklayın.
Siteyi atabilir misin? Ayrica genellikle chrome masaüstü modu vs. işe yaramıyor. Bunun yerine puffin browser vs. denenebilir.Evet PC gibi nasıl göstereceğim? Adamlar iptal ettirmemek için her yolu denemişler.
Tarayıcı uygulamasına ait sağ tarafta bir yerde üç nokta olması lazım. Ona tıklayın. Orada "Masaüstü sitesini iste" gibi bir şey yazacak.Evet PC gibi nasıl göstereceğim? Adamlar iptal ettirmemek için her yolu denemişler.
Tarayıcı uygulamasına ait sağ tarafta bir yerde üç nokta olması lazım. Ona tıklayın. Orada "masaüstü sitesini iste" gibi bir şey yazacak.
hepsiburada.comSiteyi atabilir misin? Ayrica genellikle chrome masaüstü modu vs. işe yaramıyor. Bunun yerine puffin browser vs. denenebilir.
Puffin ile Denedim, masaüstü oldu. Neyi iptal ediyorsunuz?Onu çoktan denedim.
hepsiburada.com
Puffin ile denedim, masaüstü oldu. Neyi iptal ediyorsunuz?
Puffin ile denedim, masaüstü oldu. Neyi iptal ediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.